Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, acuzații grave la adresa tatălui ei: „A încercat să mă convingă să mă sinucid”

 Raiciu Adriana
.

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase a făcut acuzații grave la adresa fostului tenismen. Se pare că scandalul dintre Charlotte și Ilie Năstase continuă. Fiica adoptivă a fostului tenismen susține că părintele ei i-ar fi sugerat să se sinucidă. Iată ce alte declarații halucinante a făcut tânăra!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, acuzații grave la adresa fostului tenismen. Charlotte este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase din mariajul cu Alexandra King. Aceasta are de 32 de ani și locuiește în Statele Unite ale Americii și a intrat în atenția publicului, după ce a spus că și-a făcut cont de Onlyfans, platformă destinată adulților, dar și după ce a pornit un scandal cu familia Năstase.

7777

Charlotte spune că scandalul dintre ea și tatăl ei ar fi început, de fapt, din cauza banilor. Recent, în cadrul unui interviu, fiica fostului sportiv chiar a făcut acuzații grave la adresa acestuia. Susține că părintele ei i-ar fi sugerat să se sinucidă, în urmă cu ceva timp. Iată ce alte declarații a mai făcut aceasta!

Citește și: Fiica lui Ilie Năstase nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani. Charlotte Năstase, dezvăluiri după ce și-a făcut cont pe Only Fans:’Mi-a spus ceva de genul…’

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție după ce Charlotte și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „Fiica mea e…’

Citește și: Roxana Hulpe are un nou iubit.S-a despărțit de chef Alex Petricean, înainte de nuntă

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsnicie:„Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea’

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, acuzații grave la adresa tatălui ei

În cadrul unui interviu, Charlotte Năstase a mărturisit, încă o dată, că ultima dată când s-a văzut cu tatăl ei a fost în urmă cu 14 ani. Deși spune că este extrem de mândră că este fiica fostului sportiv, nu crede că părintele ei împărtășește aceleași sentimente.

Ba chiar mai mult, a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă. A precizat faptul că tatăl ei i-ar fi sugerat să se sinucidă.

Am locuit în România patru ani, din 1996 pana în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. 

E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. 

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață!„, a spus Charlotte Năstase, potrivit Click.

Conform cele spuse de aceasta, i-ar fi spus prima data în 2020, iar de atunci i-ar fi tot repetat asta.

Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe  24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească„, a continuat aceasta.

De ce la a pornit scandalul dintre Charlotte și Ilie Năstase

Totodată, în același interviu, Charlotte a mai mărturisit și adevăratul motiv pentru care a ajuns la scandal cu părintele ei.

Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covid-ului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?!

Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. 

El a zis clar în înregistrare: pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău. Ca să fiu sinceră, eu cred că el,  pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit. 

Îmi amintesc că atunci când fratele meu venea să-l viziteze, pe mine mă lăsau în hotel cu orele. Odată la Londra, când aveam vreo 13 ani, eu am adormit după o cursă cu avionul și când m-am trezit, ei erau plecați de opt ore!„, a încheiat Charlotte.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton