Charlie Sheen s-a întors la Denise Richards

 Florentina Liutic
.

S-a întors doar preț de o seară, ca să ia cina în familie, dar este totuși o evoluție pentru starul a cărui relație cu fosta soție Denise Richards a fost una cât se poate de turbulentă.

 

Invitația la masă a fost făcută chiar de către Denise Richards (45), care a trecut peste neînțelegerile din trecut și nu doar că a gătit pentru Charlie Sheen (51), dar a și imortalizat momentul într-o fotografie postată apoi pe rețelele sociale, cu mesajul:'Am avut un an cam colorat, dar la finalul zilei suntem tot o familie.'

 

 

Cei doi apar în fotografie alături de cele două fiice ale lor, Lola și Sam, de 11 și 12 ani. Charlie are un motiv în plus să fie bine dispus când vine vorba de familie: după un proces lung și anevoios cu Denise, a obținut în august 2016 reducerea pensiei alimentare pentru copii la 25 000 de dolari pe lună. Adică la aproape jumătate din suma inițială.

 

Celebra familia a mai avut o reuniune recentă, în toamnă, cu ocazia zilei de naștere a actorului.

 

 

Se pare că Sheen începe acest an în forță, cu premiera filmului 'Mad Families', film ce reprezintă marea reîntoarcere a actorului care anul trecut a mărturisit că este seropozitiv.

 

Denise Richards si Charlie Sheen, pe vremea cand formau un cuplu

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton