Channing Tatum este un norocos. Uite cât de sexy este soţia lui într-o fotografie nud!

 Florentina Liutic
.

Channing Tatum este de 12 ani îndrăgostit de aceeaşi femeie, Jena Dewan, cei doi formând astfel unul dintre cele mai sexy şi frumoase cupluri de la Hollywood.

 

Atât Channing, cât şi Jena sunt extrem de activi pe reţelele de socializare, dezvăluindu-le fanilor în permanenţă fotografii din viaţa lor de cuplu.

 

Channing Tatum a reuşit acum să facă furori cu o fotografie în care Jena este surprinsa dormind complet dezbrăcată după ce aceasta a participat la gala Globurilor de Aur.

 

 

Comentariile care însoţesc fotografia sunt numeroase, toată lumea fiind de acord că Jena este extrem de frumoasă, iar cei doi formează un cuplu perfect.

 

Nu este pentru prima dată când actorul dezvăluie astfel de fotografii cu soţia lui, în vară el publicând o fotografie în care Jena este surprinsă dezbrăcată: „Această femeie, de 11 ani împreună, de 7 ani căsătoriţi. La mulţi ani! Mulţumesc, iubito, te iubesc! Eşti atât de frumoasă!', era mesajul plin de iubire pe care Channing il publica atunci.

 

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton