Céline Dion șochează din nou. Va deveni pentru a treia oară, la 52 de ani, și va avea o fetiță!

 Oana Pantazi
.

La 52 de ani, Céline Dion este pregătită să devină din nou mamă, artista luând serios în considerare această posibilitate. Mamă a trei băieți, dintre care doi gemeni, aceasta își dorește o fetiță.

Vestea că Céline Dion va deveni mamă pentru a treia oară i-a luat prin surprindere pe fanii artistei, cu atât mai mult cu cât aceasta are 52 de ani, un fiu de 19 ani și gemeni de 9 ani. După ce a îngrozit o lume întreagă cu silueta sa anorexică, recent Céline Dion a șocat din nou… Conform biografei sale, Elisabeth Reynaud, artista, care anul acesta, în ianuarie, și-a pierdut mama în vârstă de 92 de ani, se gândește foarte serios la posibilitatea de a-și mări familia. Céline Dion nu va face asta însă pe cale naturală, ci dorește să adopte.

Al patrulea copil va fi fetiță

Acum patru ani, René Angélil, soțul lui Céline Dion, se stingea din viață, răpus de o boală necruțătoare, la 73 de ani, lăsând în urmă o soție devastată de durere și trei copii, dintre care doi în vârstă de doar 5 ani. Céline Dion și soțul ei au fiu de 19 ani, René-Charles Angelil, și au devenit pentru a doua oară părinți într-un moment în care puțini se mai așteptau, pentru că artista avea deja 42 de ani.

De data aceasta, norocul a fost ca bucuria să fie dublă, deoarece artista a născut gemeni, Nelson și Eddy venind oarecum ca o compensație pentru pierderea pe care Céline avea să o sufere peste doar doi ani…

După moartea soțului ei, René-Charles și gemenii Nelson și Eddy au devenit prioritatea artistei, Céline recunoscând într-un interviu că cele mai prețioase momente sunt cele în care se relaxează, acasă, alături de băieții ei pe canapea…

Numai că fiul cel mare se pregătește să-și ia zborul din cuib, iar gemenii sunt și ei deja „bărbați”, astfel încât artista tânjește după astfel de momente. Acum însă, conform biografei sale, Céline își dorește o fetiță, iar acest lucru se va întâmpla de îndată ce va trece pandemia de coronavirus și cântăreața își va încheia turneul mondial 'Courage'.

Foto: Hepta

1552779.1-celine-dion1552779.1-celine-dion
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton