Celebrități care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

 Florentina Liutic
.

Robert Pattinson și Kristen Stewart

Povestea de dragoste dintre Pattinson și Stewart a luat naștere în timpul filmărilor pentru Twilight. Cei doi s-au despărțit în 2012, iar relația lor aproape că a surclasat, ca popularitate, celebra franciză.

 

Anna Paquin și Stephen Moyer

Fanii francizelor cu vampiri se pot consola, însă, cu faptul că nu toate poveștile care iau naștere pe platourile de filmare sfârșesc prost. Când Anna Paquin și Stephen Moyer au început să filmeze pentru 'True Blood', nimeni nu a anticipat că vor ajunge să aibă o relație și în viața reală. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și au doi copii împreună.

 

Ashton Kutcher și Mila Kunis

Uneori, dragostea apare la mult timp după înceheierea filmărilor, cum a fost și cazul lui Asthon Kutcher și al Milei Kunis. Cei doi au jucat împreună în 'That 70s Show'. Kutcher și Mila au o relație din 2012, iar în 2014 au devenit părinții unei fetițe.

 

Brad Pitt și Angelina Jolie

După apariția în superproducția americană 'Mr. & Mrs. Smith', presa a început să îi alinte Brangelina. Pitt a recunoscut de curând că s-a îndrăgostit de Angelina chiar pe platourile de filmare, în 2004, cu șapte luni înainte să divorțeze de Jennifer Aniston.

 

Ben Affleck și Jennifer Garner

În 'Daredevil', personajul lui Affleck se îndrăgostește de Elektra (interpretată de Jennifer Garner). La doar un an după ce filmul a avut premiera în cinematografe, cei doi au început o relație și s-au căsătorit în 2005.

 

Ryan Reynolds și Blake Lively

Ben Affleck nu e singurul care și-a găsit jumătatea în timpul filmărilor pentru un film cu supereroi. Ryan Reynolds a cunoscut-o pe Blake Lively pe când îi dădea viață personajului Green Lantern, din filmul omonim. Au început să se vadă la scurt timp după ce el a divorțat de Scarlett Johansson și s-au căsătorit în 2012. Au împreună o fetiță.

 

Jude Law și Sienna Miller

Law și Miller s-au cunoscut pe platourile de filmare de la 'Alfie '. După filmări, cei doi s-au logodit, însă relația lor s-a încheiat după ce s-au acuzat reciproc de infidelitate.

 

David Arquette și Courtney Cox

În 'Scream', Courtney Cox interpretează o reporteriță atractivă, iar Arquette un polițist. S-au căsătorit în 1999, iar mariajul lor a durat 11 ani.

 

Gabriela B. Foto: Northfoto

 

Anna Paquin și Stephen MoyerAnna Paquin și Stephen Moyer

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton