Celebrități care au fost adoptate

 Florentina Liutic
.

Când le vedem în lumina reflectoarelor sau le citim interviurile, tindem să credem că viețile lor sunt perfecte. Uneori, însă, viețile celebrităților ascund secrete dureroase. Câteva dintre ele, de exemplu, nu au crescut alături de părinții biologici. Descoperă numele lor în galeria foto de mai sus.

 

Nicole Richie

În ciuda asemănării fizice, Lionel Richie și fosta soție, Brenda, au adoptat-o pe Nicole. Părinții ei biologici erau prieteni cu familia artistului și au considerat că fiica lor va avea o viață mai bună dacă Lionel ar adopta-o. Nicole a fost luată în familia cântărețului pe când avea doar 3 ani, dar a fost adoptată legal abia când a împlinit 9 ani.

 

Faith Hill

Cântăreața de country a fost adoptată pe când avea doar câteva zile de o familie care mai avea în grijă doi copii. Când a aflat că e adoptată, Hill și-a căutat familia adevărată și a declarat că acum se înțelege foarte bine cu mama sa biologică.

 

Steve Jobs

Jobs a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din lume, însă lucrurile nu au fost mereu roz pentru creatorul Apple. Jobs și-a pierdut părinții când era foarte mic și a fost adoptat la scurt timp.

 

John Lennon

Părinții lui John Lennon probabil că nu ar mai fi luat decizia de a-și abandona copilul dacă ar fi știut că au adus pe lume un copil care avea să devină unul dintre cei mai mari muzicieni ai tuturor timpurilor. Lennon și sora lui au fost adoptați, însă de familii diferite. Sora lui a aflat că face parte din familia lui Lennon abia în 1996.

 

Marilyn Monroe

Norma Jean (numele real al lui Marilyn) a fost adoptată după ce mama ei biologică a fost internată într-o clinică de boli mentale. Marilyn a trăit în orfelinat până la 11 ani, când a fost adoptată.

 

Nelson Mandela

Părinții lui Mandela făceau parte din nobilimea tribului Tembu. Când părinții săi au decedat pe când avea 9 ani, Nelson a ajuns în custodia șefului unui alt trib. În scurt timp, el a devenit garda de corp a șefului de trib și a fost primul din familia sa care a putut merge la școală.

 

Gabriela B. Foto: Hepta, Northfoto

 

Nicole RichieNicole Richie

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton