Cele trei soții pe care le-a avut Pele. "Regele" fotbalului nu a mers la înmormântarea propriei fiice

 Radulescu Ruxandra
.

Cele trei soții din viața lui Pele. Legendarul jucător de fotbal brazilian s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, după o îndelungată bătălie cu cancerul. Succesul de pe terenul de fotbal a constrastat cu viața personal extrem de zbuciumată, demnă de o adevărată telenovelă. „Regele” Pele s-a căsătorit de trei ori și a avut nu mai puțin de șapte copii. Unul dintre fii săi a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru trafc de droguri, iar fiica sa nelegitimă s-a stins din viață înaintea tatălui, tot din cauza cancerului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cele tri soții din viața lui Pele. Doliu în lumea fotbalului, după ce „Regele” Pele s-a stins din viață la 82 de ani din cauza cancerului. Pele a avut o viață personală presărată de drame și pasiuni fulgerătoare pentru femei frumoase. Legendarul sportiv s-a căsătorit de trei ori și a avut șapte copii, doi dintre aceștia fiind din relații extraconjugale. Pentru Pele, viața sa a reprezentat-o fotbalul, dedicându-se trup și suflet carierei sale sportive, pentru care a intrat în istorie. Sportivul nu a putut acorda aceeași atenției familiei sale, soției și copiilor, care i-au reproșat adeseori absența din viața lor. Cea de-a doua parteneră de viață a lui Pele l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare. Fiica nelegitimă a lui Pele a recurs la măsuri extreme pentru a-l determina pe fotbalist să o recunoască.

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOSCELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS

Cele trei soții din viața lui Pele

Prima soție a lui Pele a fost Rosemeri do Reis Cholbi, cuplul căsătorindu-se în 1966. Cei doi au avut trei copii împreună, fiicele Kelly Cristina și Jennifer, și un fiu pe nume Edinho.

Mariajul al lui Pele a fost unul dificil, fotbalist fiind pe culmile gloriei la acea vreme. Acesta a avut numeroase aventuri extraconjugale cu alte femei, fapt pe care soția sa îl știa. Din aceste idile pasagere fotbalistul a avut și copii nelegitimi, despre care a aflat mult mai târziu. Pele a divorțat de Rosemeri do Reis Cholbi în 1982.

Citește și: Mama lui Pelé are 100 de ani. Celeste Arantes nu va participa la funeraliile fiului său

Citește și:Pele a murit. Legendarul fotbalist s-a stins din viață la 82 de ani

„Prima mea soție, prima mea iubită știa totul despre asta. Nu am mințit niciodată pe nimeni. „Cu toată sinceritatea, am avut atât de multe relații, iar despre copii am aflat abia mai târziu.”, a declarat Pele în documentarul de pe Netflix, despre pe viața sa.

Fiul său, Edinho, i-a reproșat tatălui său că nu a fost absent din viața sa. În 2017, Edinho a fost condamnat la aproape 13 ani de închisoare pentru spălare de bani proveniți din traficul de droguri.

Când am locuit în Statele Unite, nu am avut aproape niciun contact cu tatăl meu. Îl vedeam doar de două-trei ori pe an, de zilele de naștere și de Crăciun. De multe ori ne dădea o întâlnire și nu venea.', pentru Canal Fotbal Club în 2020.

Pele dat în judecată de cea de-a doua soție pentru neplata pensiei alimentare

Pelé s-a căsătorit cu cea de-a doua soție, cântăreața gospel și psihologul Assíria Lemos Seixas în 1992. Cuplul a avut împreună doi copii, gemeni, Joshua și Celeste, născuți în 1996. Nici despre această relație nu se știu prea multe, dar cuplul și-a finalizat divorțul în 2008. În 2020, Assiria a inițiat o acțiune în justiție pentru neplata pensiei alimentare.

Citește și: Vivienne Westwood a murit.Creatoarea de modă avea 81 de ani

Citește și: „Mi-a spus că i-am stricat copilul'.De ce este Diana Dumitrescu supravegheată constant de soțul ei

A treia soție a lui Pelé a fost antreprenoarea japoneză-braziliană Marcia Aoki. Cea de-a doua parteneră a lui Pele lucrează în distribuția de materiale medicale. Cei doi s-au cunoscut în anii 1980 la o petrecere în New York, dar s-au reunit în 2008 și au început o relație în 2010. Aoki este cu 32 de ani mai tânără decât vedeta fotbalului brazilian. Pelé și Aoki s-au căsătorit în 2016 într-o mică ceremonie. Cuplul nu a avut copii și au fost împreună până la moartea lui.

Pele nu a mers la înmormântarea propriei fiice

Și-a întâmpinat cea de-a doua fiică Flávia, alături de jurnalista Lenita Kurtz, în 1968, pe când era încă căsătorit cu Rosemeri. Înainte de a se căsători, Pelé a avut o aventură cu menajera sa, Anisia Machado, în 1963. Anisia a născut-o pe Sandra Regina Machado. Timp de mulți ani, Sandra și-a dus tatăl în judecată pentru a face un test de paternitate, dar Pelé a negat că ar fi tatăl ei și a refuzat să se supună unui test ADN. Sandra a continuat să scrie o carte intitulată „Fiica pe care Regele nu a dorit-o”. Fiica nelegitimă a a lui Pele a murit de cancer în 2006. Pelé nu a mers la înmormântarea ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton