Cele mai spectaculoase reprezentante ale monarhiilor lumii

 Florentina Liutic
.

Sunt admirate pentru aparițiile lor extrem de stylish și invidiate pentru destinul care le-a adus în centrul unor povești de succes. VIVA! vă pre­zintă topul celor mai spectaculoase reprezentante ale monarhiilor lumii.

 

Mereu în centrul atenţiei, aceste femei adoptă întotdeauna un look formal impus de etichetă. Totuşi, departe de stilul oficial caracte­rizat de multe ori drept unul monoton, multe dintre personalită­ţile celor mai importante Curţi Regale ies în evidență prin ele­mente moderne și ținute creative. Iată preferatele VIVA!

 

LOCUL 1 – PRINȚESA CHARLENE DE MONACO

Fostă campioană olimpică la înot, prinţesa Charlene de Monaco, soţia prinţului Albert al II-lea, este catalogată drept una dintre cele mai elegante aristocrate din lume. Nu a fost aşa întotdeauna, însă. Dacă înainte de relația cu moșteni-torul tronului fosta sportivă purta ţinute lejere, odată cu intrarea ei în înalta societate a fost nevoită să abordeze un look mult mai formal. ,,Cea mai mare provocare pentru mine a fost să îmi dezvolt stilul vestimentar, declară Charlene. Şi a reuşit cu brio acest lucru! În ultimii ani, şi-a conturat un stil unitar care o poziţionează întotdeauna în lista celor mai bine-îmbrăcate prințese. Ea pune accent în principal pe outfituri care ies în evidenţă prin croială, iar culorile neutre şi piesele masculine sunt des întâlnite în garderoba sa. Printre brandurile ei favorite se numără Armani, Christian Dior şi Akris.

 

LOCUL 2 – CONTESA SOPHIE DE WESSEX

Înainte să se căsătorească în 2009 cu prinţul Edward, fiul cel mic al reginei Elisabeta a II-a, contesa Sophie a lucrat în domeniul Comunicării. La 50 de ani, ea are un stil care s-ar potrivi de minune la orice vârstă. Contesa iese în evidență prin pălăriile sale extravagante, create de pălărierul favorit al casei regale engleze, Jane Taylor. ,,Motivul pentru care contesa de Wessex arată mereu im­pecabil este faptul că a descoperit formula pentru un styling perfect, explică Taylor. Recunoscută drept una dintre cele mai rafinate prezenţe regale, Sophie nu ţine sea­ma de preț atunci când vine vorba de modă. Așa se explică faptul că în garderoba contesei se regăsesc piese cu prețuri exorbitante. Nume precum Gucci, Prada, Alexander McQueen, Victoria Beckham, Pucci și Peter Pilotto sunt cele mai des întâlnite în dulapul ei.

 

LOCUL 3 – REGINA RANIA A IORDANIEI

Apreciată în lumea arabă pentru susţinerea diverselor cau­ze de interes public, regina Rania a Iordaniei, soţia regelui Abdullah al II-lea, este şi o fashionistă cu un stil ireproșabil. De la ţinute elegante, până la unele cu motive tradiţionale, regina adoptă un stil feminin care îi flatează silueta. Ele­mentele-cheie din garderoba sa sunt imprimeurile și piesele vestimentare în culori puternice. Pentru apariţii publice, ea alege creaţiile unor designeri din Orientul Mijlociu, pre­cum Elie Saab sau Aennis Eunis. De asemenea, în gardero­ba sa se găsesc şi nume de top precum Dolce & Gabbana, Oscar de la Renta, Giorgio Armani, Dior, Prada şi Gucci. „Poate că hainele sunt o formă de exprimare pentru mine. O escapadă. Pentru că nu reuşesc să mă exprim creativ prin îndatoririle mele, mărturiseşte regina.

 

LOCUL 4 – REGINA LETIZIA A SPANIEI

Fostă jurnalistă, regina Letizia a Spaniei „se luptă pentru titlul de fashion-icon încă din 2004, odată cu căsă-toria sa cu regele Felipe al VI-lea. Preferă piesele feminine, iar dantela este unul dintre materialele cele mai întâlnite în garderoba sa. Prin outfiturile alese, ea încurajează moda din Spania, optând pentru piesele unor designeri consacraţi din țara sa natală, în special Felipe Varela. În ceea ce privește brandurile renumite, ea preferă creațiile semnate de designeri precum Carolina Herrera şi Hugo Boss.

 

SILVIA CÎMPEANU Foto GULIVER, HEPTA

 

Contesa Sophie de WessexContesa Sophie de Wessex

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton