Cele mai spectaculoase 7 scene de dans din filme

 Popescu Alexandra
.

Dansul este una dintre cele mai frumoase forme de exprimare. Te eliberează de griji, probleme, tensiuni, supărări și îți dă acea senzație de libertate de care ai nevoie în anumite momente din viață.

Scenele de dans rămân memorabile și în filme. De la Dirty Dancig la Titanic, toate acele scene te învăluie într-o stare de bine, te uimesc și îți vei dori, cu siguranță, să ai un partener ca Antonio Banderas în filmul „Take the Lead'.

Am selectat 7 filme ale căror scene de dans sunt memorabile! Iată care sunt!

„Shall We Dance' – Jennifer Lopez și Richard Gere

Să începem cu un dans pasional dintre Jennifer Lopez și Richard Gere. În filmul „Shall We Dance', Jenn își arată talentul de actriță, dar și de dansatoare, și joacă rolul unei profesoare de dans. Tangoul dintre ea și Richard este excepțional.

„Chicago' – Renee Zellweger și Catherine Zeta-Jones

Un alt dans memorabil rămâne cel dintre Renee Zellweger și Catherine Zeta-Jones în scena finală a musical-ului „Chicago'.

„Titanic' – Leonardo DiCaprio și Kate Winslet

„Titanic', unul din cele mai frumoase filme de dragoste din toate timpurile, are printre cele mai multe scene memorabile, așa că nu putea să lipsească și o scenă de dans de care să ne aducem cu toții aminte. Leonardo DiCaprio o învață pe Kate Winslet să danseze la una dintre petrecerile de pe vapor. Totul este plin de veselie.

„Dirty Dancing' – Patrick Swayze și Jennifer Grey

Dansul dintre Patrick Swayze și Jennifer Grey pe melodia „Time of My Life' a fost votat ca fiind unul dintre cele mai bune, așa că hai să rememorăm momentul din „Dirty Dancing'!

„Flashdance' –  Jennifer Beals

Dansul lui Jennifer Beals din „Flashdance' și pasiunea acesteia i-a inspirat pe mulți dansatori din întreaga lume.

„Take The Lead' – Antonio Banderas

La final am lăsat ceva spectaculos. Antonio Banderas, o parteneră blondă și un tango extrordinar. Aceasta rămâne cu adevărat o scenă de dans memorabilă a filmului „Take The Lead', în care Antonio, profesor de dans, vrea să le demontreze elevilor săi că dansurile de societate pot fi incredibil de frumoase.

Alexandra Popescu

Citește și:

TOP 10 cele mai hot scene de sex din filme

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton