Cele mai frumoase rochii de vedete în 2017

 Oana Pantazi
.

Anul 2017 în modă a însemnat spectaculozitate, rafinament și, nu în ultimul rând, îndrăzneală, iar celebritățile care au mizat pe aceste atuuri au câștigat. Iată care sunt cele mai frumoase rochii de vedete în 2017!

 

Deși e greu de crezut că moda ar mai putea surprinde cu ceva, iată că în fiecare an designerii marilor case de modă reușesc să propună outfit-uri din ce în ce mai îndrăznețe, în egală măsură glam și elegante. Anul acesta a fost dominat de paiete, pene, cristale – într-un cuvânt, rochii strălucitoare, rochii neconvenționale și, cele mai multe dintre ele, de-a dreptul futuriste, despre care acum ceva vreme nimeni nu și-ar fi imaginat că vor intra în topuri și, mai mult, că vor reuși să creeze noi trenduri… Dar, până la urmă, despre asta este moda, despre inovație, imaginație și curaj. Curajul de a încerca noi combinații, unele de-a dreptul surprinzătoare, dar și de a alege modelele potrivite.

 

Printre câștigătoarele anului la categoria Cele mai frumoase rochii purtate de vedete se numără Cate Balnachett, Rihanna, Jennifer Lopez, Julianne Moore și Nicole Kidman. Veți vedea outfituri glam, clasice, romantice, dar și extravagante și poate, la prima vedere, nepotrivite pentru covorul roșu. Important este să gândiți „outside the box' și astfel veți realiza că fiecare outfit prezentat se potrivește perfect cu personalitatea vedetei care îl poartă. Oricât de ciudat ar părea, ținuta de covor roșu a lui Kristen Stewart (o piesă Chanel) a fost considerată de criticii de modă drept una dintre cele mai sexy ale anului 2017…

 

Chiar dacă nu toate ținutele vor fi pe placul vostru, în final va trebui să recunoașteți cât de important este să porți haina, și nu să te lași purtat de ea – un outfit, oricât de simplu sau extravagant ar fi, dacă este purtat cu încredere și stil, poate deveni o piesă de rezistență și te poate transforma, de ce nu?, în trendsetter. Iată câteva dintre cele mai frumoase rochii de vedete în 2017!

Cate Blanchett – outfit Gucci, premiera filmului „Thor: Ragnarok”Cate Blanchett – outfit Gucci, premiera filmului „Thor: Ragnarok”

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton