Cele mai extravagante inele de logodnă. Iată cine sunt norocoasele care le poartă

 Oana Pantazi
.

Diamonds are a girls best friends spune refrenul unei melodii celebre și, într-adevăr, nicio femeie nu poate rămâne insensibilă în fața unui inel cu diamant, mai ales atunci când acesta este însoțit de o cerere în căsătorie. Iată care sunt cele mai extravagante inele de logodnă primite vreodată și cine sunt norocoasele care le-au primit!

 

Recent, Prințul Harry al Marii Britanii și iubita lui Meghan Markle și-au anunțat logodna și, evident, camerele de luat vederi au făcut imediat cadre de gros-plan cu mâna fericitei logodnice, deoarece, într-adevăr, Meghan a primit un inel superb. În centrul acestuia se află un diamant din Botswana, o țară care are o semnificație importantă pentru Harry, iar celelalte două diamante din exterior au aparținut Prințesei Diana, mama lui Harry. Un gest la fel de impresionant a făcut și William, fratele său și fiul cel mare al Prințesei Diana, care i-a pus pe deget lui Kate Middleton chiar una dintre celebrele bijuterii ale mamei sale: vestitul inel cu safir albastru, înconjurat de o mulțime de diamante albe, mai mici, marca Garrard Jewelers. În ambele cazuri, bijuteriile au o valoare sentimentală imensă, deci inestimabilă.

 

O altă prințesă, diva hollywoodiană Grace Kelly, a primit din partea Prințului Rainier III de Monaco o bijuterie somptuoasă de 10,47 carate și peste patru milioane de dolari, o sumă fabuloasă la acea vreme, în timp ce, după divorțul de Charles, Prințesa Diana a primit de la iubitul ei, miliardarul egiptean Dodi Al Fayed, un superb inel filigranat, cu multe diamante tăiate în diferite forme, de care, din păcate, n-a apucat să se bucure…

 

Cea mai faimoasă tenismenă a lumii, Serena Williams, a primit și ea de la Alex Ohanian, cel ce i-a devenit soț, un inel fabulos, în valoare de 2 milioane de dolari, în timp ce o altă tenismenă celebră, Anna Kurnikova, a primit de la iubitul ei, Enrique Iglesias, un superb inel cu diamant roz, în valoare de 2,5 milioane de dolari.

 

După moartea lui John Kennedy, Jackie, fosta Primă Doamnă a Statelor unite, a primit de la miliardarul grec Aristotel Onassis un superb inel de logodnă cu un diamant enorm, tăiat din cel mai mare diamant găsit vreodată – celebrul Lesotho, din Africa de Sud, dar care a convins-o că venise momentul să meargă mai departe după dispariția soțului său. O altă Primă Doamnă răsfățată de soț este Melania Trump, căreia viitorul ei soț, Donald Trump, i-a pus pe deget un inel cu diamant de 15 carate, în valoare de circa două milioane de dolari.

 

Și capricioasa divă Mariah Carey a fost impresionată de fostul ei soț, Nick Cannon, care i-a dăruit un diamant translucid, de 10 carate și 2,5 milioane de dolari, aproape de mărimea unui cub de gheață. La fel de norocoasă a fost și a fost și Jennifer Lopez, care a primit de la tatăl gemenilor săi, Marc Anthony, un inel cu diamant de 8,5 carate.

 

Kim Kardashian a primit și ea un inel pe măsura faimei, dar și a extravaganței sale. Rapperul Kanye West i-a oferit divei un inel de logodnă cu un diamant de 15 carate al cărui design a fost conceput de el personal. Recent, altă starletă care face furori prin tabloide, Paris Hilton, s-a logodit cu iubitul ei, actorul Chris Zylka, acesta oferindu-i un inel în valoare de 2 milioane de dolari.

 

Nu în ultimul rând, poate cel mai cunoscut inel de logodnă este cel primit de Elizabeth Taylor de la Richard Burton, cel ce i-a fost soț nu doar o dată… Cunoscută pentru dragostea ei față de bijuterii, Burton i-a ajuns cu siguranță la inimă dăruindu-i inelul cu cel mai mare diamant din lume, faimosul Krupp Diamond. Acesta are 33,19 carate, dublu față de orice alt inel despre care scriam mai sus, iar actrița îl numea „The Egg' (Oul), pentru că era aproape de mărimea unui ou de găină și, evident, avea o valoare inestimabilă.

Superbul inel de logodnă primit de Meghan Markle de la Prințul HarrySuperbul inel de logodnă primit de Meghan Markle de la Prințul Harry

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton