Cele mai dramatice eliminări de la Survivor România. Ce concurenți au fost descalificați: "O greșeală să vin aici / Nu mai intru pe niciun traseu"

 Radulescu Ruxandra
.

Cele mai dramatice eliminări de la Survivor România. De-a lungul sezoanelor Survivor România, publicul a asistat la situații imprevizibile, în cadrul Consiliului de eliminare. Unele momente l-au pus în dificultate chiar și pe prezentatorul Daniel Pavel, care a fost nevoit să ia măsuri radicale. Unii concurenți au cerut să fie eliminați, în timp ce alții au fost pur și simplu descalificați. Iată care au fost cele mai surprinzătoare eliminări de la Survivor 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cele mai dramatice eliminări de la Survivor România. Competiția Survivor România, ce se desfășoară în Republica Dominicană, este unul dintre cele mai dure show-uri de aventură de la TV. Limitele concurenților au fost testate la maxim și mulți au cedat, fie din cauza dorului de casă și familie, fie în urma unor accidentări grave ce nu le-a permis să continue. Momentele tensionate de la Consiliul de eliminare au luat prin surprindere atât publicul, cât și pe Daniel Pavel. Iată care au fost cele mai dramatice eliminări de la Survivor România, din ultimii ani!

e7e3b440f3ecba3eea34289eee7e3b440f3ecba3eea34289ee

Gheboasă s-a autoeliminat

Unul dintre cele mai șocante momente, din istoria Survivor România, îl are drept protagonist pe Gheboasă care și-a cerut, în lacrimi, eliminarea în cadrul sezonului din 2023. Artistul a fost propus pentru elimminare alături de DOC și Maria Constantin, iar Gheboasă a spus că nu mai suportă dorul de casă și vrea să părăsească concursul.

„Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. O iubesc prea mult pe nevastă-mea, mă gândesc numai la ea. Nu mai pot să stau fără ea. Gândul că nu sunt lângă ea mă omoară de mă face să merg acasă în secunda doi.

Eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea. Acasă mă simt cel mai bine. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Și acel cadou e să-i dăruiesc un copil', a spus Gheboasă, cu ochii în lacrimi, la „Survivor România' 2023.

Citește și: Alexandra Porkolab este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Cine sunt semifinaliștii rămași în concurs

Citește și: 'Faimoasele 7 kilograme în plus le-am pus din secunda în care am ieșit și am mâncat ca sparta…' Care au fost cele mai grele momente prin care a trecut Ada Dumitru la Survivor 2023 / EXCLUSIV

În ediția din 11 ianuarie, Gheboasă a avut surpriza neplăcută să primească îndeajuns de multe voturi din partea fanilor, pentru a rămâne în concurs, Maria Constantin fiind cea eliminată. Gheboasă s-a adresat lui Daniel Pavel. către prezentatorul emisiunii.

Dacă Maria Constantin în momentul de față pleacă acasă, eu de bunăvoie și nesilit de nimeni părăsesc această emisiune', a spus el. Concurentul a făcut un gest sfidător față de ceilalți concurenți. Artistul s-a ridicat, și-a scos bandana roșie și a plecat din emisiune. Gheboasă a revenit în fața camerelor de filmat, și-a pus bandana și a transmis un mesaj publicului și fanilor.

„Vreau să vă zic că îmi pare rău, îmi respect foarte mult publicul, știu că fanii mă iubesc și de aceea m-au votat, doar că această emisiune nu e pentru mine. Îmi pare rău să vă spun asta. Dacă plec de aici vreau să plec cu demnitate. Acasă e un moment pentru mine în care sunt pe val, acasă am multe, multe planuri pe care nu le pot îndeplini deoarece mă aflu aici. A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici când am fost multe treburi și îmi e foarte dor de familia mea, de soție mea în primul rând, și vreau să vă zic că vreau să părăsesc această emisiune. Îmi pare rău, vreau să părăsesc această emisiune. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, acesta a fost drumul meu în Survivor, vă iubesc pe toți', a spus Gheboasă.

Elena Chriac a izbucnit în plans

Elena Chiriac a cedat în finala Survivor România. Concurenta a izbucnit în lacrimi după meciul pierdut cu Alex Delea. Luptătoarea de taekwondo a simțit mai mult ca oricând epuizarea acumulată de-a lungul competiției din Republica Dominicană. Sportiva a declarat că se simte singură, având în vedere că foștii săi colegi nu o susțin. Elena a mărturisit că nu vrea să fie slabă în fața rivalilor săi, Alex Delea și Ionuț Popa. În timpul marii finale, fost Faimoasă le-a spus foștilor săi colegi, Cătălin Zmărăndescu și Robert Nițu că s-a abținut mult în ultimele zile.

„Pierd, sunt slabă! Îmi doresc atât de mult Mi-a fost atât de greu. Știi de cât timp îmi înghit plânsul? De zile întregi.Și când plâng, parcă nu e suficient. Parcă aș plânge zile și nopți la cât de greu îmi e. De când ați plecat voi, Laura, sunt singură. Și acum…tot singură’, a spus Elena Chiriac în finala Survivor România. 

Alex Delea a câștigat până la urmă „Survivor România' 2022, după ce a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor emisiunii. Pe locul doi s-a aflat Elena Chiriac, iar pe locul trei, Ionuț Popa.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor România, din cuaza unei accidentări grave, suferite pe traseu. Medicul a decis că „Faimoasa” nu mai poate continua concursul. Mai mult, Roxana Ciuhulescu a fost luată cu targa în toiul nopții și transportată cu ambulanța la spital, problemele sale de sănătate complicându-se la Survivor România.

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar, pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor România 2022 se oprește în această seară, acum și aici', a transmis prezentatorul Daniel Pavel, în consiliul de nominalizare.

Culiță Sterp și-a cerut descalificarea pentru a fi acasă alături de iubita lui

Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseu, la Survivor România, după unificarea celor două echipe la Survivor România. Asemenea lui Gheboasă, dorul de iubită l-a copleșit pe cântărețul de muzică de petrecere. Culiță și-a motivat decizia de a părăsi concursul, spunând că vrea să fie alături de iubita lui, Daniela Iliescu, atunci când îl va aduce pe lume pe băiețelul lor.

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai  intru pe niciun traseu Survivor  până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. 

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat', a spus Culiță Sterp.

Prezentatorul emisiunii Survivor România, Daniel Pavel, a fost nevoit să anunțe că Faimosul Culiță Sterp a fost descalificat și va pleca acasă.

„Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție.

Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi a refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție.

Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din competiția Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici', a anunțat Dan Pavel, în consiliul de nominalizare.

CRBL, trimis acasă motive medicale

CRBL a fost eliminat de la Survivor România, când nimeni nu se aștepta, nici măcar artistul. Deși nu era o seară de eliminare, ci un consiliu de nominalizare, CRBL a aflat că medcii de la Survivor România 2022 au decis ca acesta să nu mai intre în competiție, din cauza accidentării suferite. Artistul a fost trimis înapoi în România pentru investigații suplimentare și recuperare.

CRBL a părăsit Survivor România cu lacrimi în ochi.

„Am crezut că astăzi urmează să îmi revin, dar într-adevăr, corpul meu nu a fost azi pe traseu. Nu mă simt cel mai bine, dar nici nu sunt cel mai pregătit să plec acasă. Mi-am dorit foarte mult finala…Nu îmi vine să cred că ăsta a fost ultimul traseu. E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Am foarte multe regete…', a spus și CRBL, care nu se așepta la această decizie din partea echipei de medici.

FOTO: PRO TV, Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton