Cei mai cool tătici celebri

 Claudia Grigore
.
Tom CruiseTom Cruise

Șarmanți, enigmatici sau extravaganți, bărbații celebrii de peste Ocean au devenit și mai sexy imediat ce au devenit tătici.Chiar dacă pe scenă sau pe marile ecrane au un aer de sex-simbol, în viața de zi cu zi aceștia se comportă cât mai natural, luându-și în serios rolul de tătici iubitori și mândri de comorile lor

 

 

Ben Affleck

Departe de a fi un star cu nasul pe sus, Ben face piața, duce și aduce copiii de la școală, iese în oraș, la cofetărie sau la restaurant doar el și copiii lui, Seraphina, Violet și Samuel. Un tătic model.

 

Justin Timberlake

Celebrul cântăreț a devenit tătic în urmă cu un an, atunci când frumoasa sa soție, actrița Jessica Biel a născut un băiețel. Micuțul a primit numele Silas Randall, iar Justin s-a declarat foarte fascinat de noua sa ipostază, cea de tătic.” Acesta este cel mai nebunesc, cel mai uimitor și cel mai incredibil lucru care mi s-a întâmplat vreodată.”, a scris Justin Timberlake pe contul personal de socializare în momentul în care a devenit tătic.

 

Orlando Bloom

Orlando Bloom este un tată model. Deși s-a despărțit de ceva vreme de modelul Miranda Kerr, actorul petrece mult timp alături de băiețelul său, Flynn. Cei doi atrag privirile tuturor ori de câte ori ies la plimbare.

 

Jude Law

Jude Law este unul dintre cei mai mari cuceritori de la Hollywood. Actorul are cinci copii cu trei femei diferite, iar la cei 43 de ani continuă să întoarcă capete pe stradă.

 

Brad Pitt

Tată a șase copii: Shiloh, Vivienne, Knox, Maddox, Pax și Zahara, Brad Pitt rămâne unul dintre cei mai cool tătici celebri. „Vreau să-mi duc copiii la școală, să le prepar prânzul, să fiu seara acolo pentru ei. E foarte nostim să-ți vezi copiii crescând, să-i vezi cum învață multe lucruri. E un privilegiu paternitatea, îi înveți, îi ghidezi, le oferi puțină inspirație și apoi îi urmărești cum se descurcă. E un miracol!”, spunea actorul într-un interviu.

 

Matthew McConaughey

La cei 46 de ani ai săi, Matthew rămâne unul dintre cei mai sexy bărbați și tătici celebri. Are trei copii, doi băieți, Levi, Livingston, și o fată, Vaida, pe care îi adoră. „Nu am avut nimic împotriva ideii de a-i aduce pe copii la Hollywood, dar ne dorim ca ei să crească în Texas. Mama mea locuiește la 25 de minute depărtare de noi, așa că aceștia pot fi alături de bunici în fiecare săptămână, în loc de două ori pe an”, explica actorul în urmă cu ceva timp.

 

Matt Damon

Matt Damon este un familist convins și un tătic foarte cool. Are patru fete cu soția sa, Luciana, de care este foarte mândru. Fizic, actorul nu s-a schimbat deloc de când e tată, ba chiar arată din ce în ce mai bine. Emoțional însă, e mult mai împlinit, iar copii îl fac să se simtă nu doar sexy, ci și matur.

 

David Beckham

„David și Victoria Beckham au împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper, însă răsfățata familiei rămâne Harrper, fiica cea mică. Nu am nicio putere în faț afetiței mele. Îmi iubesc toți copiii în mod egal, dar cu siguranță sunt mai strict cu băieții decât sunt cu Harper.” declara fostul fotbalist.

 

Johnny Depp

Fie că interpretează rolul unui pirat,al unui excentric cântăreț de muzică rock, ori este doar tată pentru cei doi copii ai săi, Lily-Rose și John „Jack” Christopher,  Johnny Depp, în vârstă de 52 de ani continuă să se mențină în topul celor mai sexy tătici celebri ai lumii. Actorul mărturisea în urmă cu câțiva ani că „Nașterea fiicei mele mi-a dat viață. A fost o adevărată schimbare, m-am descoperit pe mine, mi-am dat seama cine sunt. Când îți privești copilul pentru prima oară îți dai seama cât de idiot ai fost ai fost și câți ani ai pierdut.”

 

Hugh Jackman

Actorul australian, familist convins și tată a doi copii adoptați, Oscar și Ava, regretă foarte mult că el și soția lui Deborra-Lee Fumess nu au putut avea copii lor naturali.”A fost dureros. Ne-am gândit că vom avea un copil, poate doi, apoi am adoptat. Nu mă gândesc la ei ca fiind adoptați, sunt copiii noștri”, a explicat Hugh.

 

Tom Cruise

În ultimii ani, Tom a stârnit o serie de controverse, însă nimeni nu i-a contestat vreodată calitățile de părinte. El are o la fel e mare grijă și de cei doi copii pe care i-a adoptat împreună cu Nicole Kidman, dar și de fiica lui biologică, răsfățata Suri Cruise. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton