Cea mai recentă creație a lui Naomi Campbell, imposibil de purtat!

 Oana Pantazi
.

Exact când credeam că, în materie de fashion, nu s-ar mai putea inventa nimic care să ne mire, iată că celebrul supermodel Naomi Campbell a reușit să ne lase mască, vedeta concepând o pereche de încălțări oribile și total inutile…

 

 

Naomi Campbell (46) este un fel de Wonder Woman. Odată cu celebritatea, și-a descoperit nenumărate talente. A defilat, a cântat, a jucat în filme, a scris… Din păcate, a mai găsit ea ceva de făcut. Spunem din păcate, pentru că la creat pantofi nu se pricepe deloc. Teoretic, este vorba despre o reinterpretare a celebrilor flip flops, șlapii aceia pe care fiecare din noi i-a purtat măcar o dată în viață, la plajă sau la piață… Practic, ce a ieșit din colaborarea celebrului manechin cu bine-cunoscuta firmă Havaianas întrece orice imaginație. E adevărat că există și un scop caritabil în toată povestea asta (banii vor merge spre Woman for Women International), întrebarea legitimă însă este: cine va cumpăra aceste orori?

 



Dacă ești o fashionistă care se respectă, s-ar putea să fii tentată de noii flip flops, dar înălțimea și subțirimea tocurilor o să te descurajeze repede – pe aceste catalige nu se poate merge, cel puțin nu în poziție bipedă! Iar dacă ești o tanti Aglaie familiarizată de mult cu papucii de plastic cu șfară între dește, nici atât nu-ți vor folosi… Poate cel mult să-ți bagi în sperieți nepoții cu ele, fiindcă sunt și urâte ca noaptea.

Probabil că singura care se va îndura să-și poarte creațiile este chiar autoarea, n-ar fi prima dată când Naomi ar face cunoștință cu podeaua din cauza pantofilor. În 1993, diva a căzut în timpul unei prezentări de modă, în timp ce defila într-o pereche de platforme create de Vivienne Westwood. Ce-i drept, trebuie să recunoaștem că a făcut-o elegant, așadar, odată cu noii flip flops pe care i-a inventat ar trebui să comercializeze și un mini-ghid, în care să învețe amatoarele de senzații tari cum să cadă cu grație…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton