Cea mai extravagantă ținută de la ELLE Style Awards 2018. Silvia Popescu a fost văduva neagră

 Stamen Diana
.

Plină de mister și acoperită din cap până în picioare, Silvia de la 'Bravo, ai stil!' ne-a pus puțin în dificultate până când am recunoscut-o. Silvia Popescu a avut cea mai extravagantă ținută de la ELLE Style Awards 2018. 

Încă din primul sezon 'Bravo, ai stil', Silvia Popescu ne lăsa fără cuvinte cu ținutele ei atipice și aparițiile spectaculoase. Nu e un secret faptul că, Silvia are un stil vestimentar puțin mai diferit și unic în același timp. De fiecare dată, câștigătoarea primul sezon 'Bravo, ai stil!' și 'Bravo, ai stil! All star' ne surprinde cu ținute pe care nu ni le-am fi imaginat niciodată.

Silvia Popescu a respectat cu sfințenie dress code-ul și cu siguranță a avut una dintre cele mai spectaculoase apariții din această seară. Vedeta a fost văduva neagră. Îmbrăcată cu o rochie stil prințesă și cu voal pe cap, Silvia Popescu a fost foarte greu de recunoscut.

Silvia Popescu la ELLE Style Awards 2018

Silvia Popescu la ELLE Style Awards 2018

La reuşita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Cellini, Glo, Lancome, Lor, LOréal Professionnel, MaxMara, Mercedes Benz, Mastercard, Philips TV, Sephora.

Citește și: Andreea Bănică, apariție demențială la ELLE Style Awards 2018 . A atras toate privirile cu decolteul adânc

Citește și: Câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2018

Citește și: Vedete la ELLE STYLE AWARDS 2018. Strălucire și extravaganță în Palatul Parlamentului

FOTO: Vlad Chirea, Dumitru Angelescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton