Ce vrea să facă Andra Botez, finalistă la Vocea României 2022, cu marele premiu: "Îmi doresc să le arăt copiilor mei că poți să îți atingi visul "

 Dumitrache Laura
.

Andra Botez este finalista la Vocea România 2022, în echipa Irinei Rimes. Marea finală a emisiunii va avea loc vineri seara, iar concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați cu talentul ei. Andra Botez a dezvăluit ce ar face cu premiul emisiunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Botez a reușit să ridice publicul în picioare dar și pe cei cinci jurați. Concurenta a ales să facă parte din echipa Irinei Rimes, iar acum este finalista la Vocea României. Andra este profesoară de tehnică vocală și solistă în trupa de jazz care îi poartă numele.

andra botezandra botez

Andra Botez a interpretat prima piesă „Spain', iar Denis Roabeș i-a cerut să le mai ofere un moment muzical, fiind vizibil impresionat de talentul său. Ulterior, artista a decis să intre în echipa Irinei Rimes, iar acum va cânta în marea finală, care va avea loc vineri seara.

Citește și: Cine este Winael Baldus de la Vocea României.Este îndrăgostit de o româncă

Citește și:Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României:”Sunt țigan și mă mândresc cu asta!”

Citește și:Ce se întâmplă cu Simona Halep și dosarul de dopaj, înainte de sărbători:”Este o situație delicată. Nu vom avea un verdict mai devreme de un an”

Citește și:„Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el?” Connect-R nu ține post, deși este foarte credincios:

Ce vrea să facă Andra Botez, finalistă la Vocea României 2022, cu marele premiu

Andra Botez, 38 de ani, se numără printre finaliștii la Vocea României 2022. Marea finală a emisiunii va avea loc mâine seară, la PRO TV, iar Andra Botez speră să fie marea câștigătoare. Concurenta face parte din echipa Irinei Rimes, cu care a legat o relație de prietenie frumoasă. Dacă va câștiga, Andra deja știe ce va face cu marele premiu al emisiunii.

Vreau să reprezint România la festivalurile mari de muzică jazz din Europa. Vreau să le arăt copiilor mei că poți să îți atingi visul, dacă lupți și muncești foarte mult și îmi doresc să contribui în a pune din nou România pe harta jazz-ului internațional.”, a declarat Andra Botez pentru libertatea.ro.


Cum se înțelege Andra Botez cu Irina Rimes

Încă de la preselecții, Andra Botez și-a dorit să intre în echipa Irinei Rimes, iar după ce a întors cele cinci scaune, artista a ales să fie antrenată de artista din Republica Moldova. Andra a mărturisit că a legat o relație de prietenie frumoasă de la care a învățat foarte multe.

„Cu o foarte mare bucurie în suflet pot să va zic că da, Irina nu este doar antrenorul meu, ci a și devenit prietena mea. E o persoană de care e foarte greu să nu te apropii și, mai ales, este o persoană pe care e foarte greu să nu o iei că exemplu”, a mai spus finalista de la Vocea Romaniei.


Andra Botez, despre experiența Vocea României

Andra Botez speră să câștige marele premiu de 100.000 de euro de la Vocea României. Concurenta vine din Iași și a început să predea lecții de canto în 2007, având o carieră de peste 20 de ani în muzică. Andra a interpretat în mod special melodii din stilurile Pop, Rock, Fusion, Soul și Jazz. Experienta de la Vocea României, spune Andra, este una de neuitat pentru ea.

„Vocea României' este o experiență care m-a învățat lucruri noi despre mine, despre limitele mele și despre cât de ușor îmi e să le depășesc. Vocea a devenit o scară spre visul meu, o scară din care mai am o treaptă. Sper să ne vedem vineri deasupra acestei scări.„, a mai adăugat Andra Botez.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton