Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1. Au început deja antrenamentele

 Miniosu Alexandra
.

Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1. Surpriză uriașă pentru telespectatorii Antena 1! După ce au fost anunțați că pe postul de televiziune va începe un nou show, Dancing on Ice – Vis în doi, s-a aflat ce vedete participă la emisiune. Pe listă se află nume mari, din diferite domenii, iar celebritățile au început deja antrenamentele. Iată și primele detalii despre juriu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1. În această primăvară, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări o nouă emisiune. Aceasta se anunță a fi una spectaculoasă și e intitulată Dancing on Ice – Vis în doi. Show-ul de televiziune este celebru în mai multe țări, cum ar fi Marea Britanie, Italia și Chile.

dancing-on-ice-vedete-1dancing-on-ice-vedete-1

Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1. La Dancing on Ice – Vis în doi, vedete din România vor concura pe gheață, în ritmuri de dans. Starurile vor forma echipe cu alți patinatori profesioniști. Conform comunicatului oficial, în total, 9 persoane celebre vor participa în noul proiect de la Antena 1.

Citește și: Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit.Sunt împreună de 4 ani și au un băiețel

Citește și: Cătălin Măruță a împlinit 44 de ani.Ce mesaj emoționant i-a transmis Andra

Citește și: Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct:„Este o afecțiune…'

Citește și: Maria și Liviu de la Mireasa, acuzații grave, în plin divorț:„Nu am bătut pe nimeni, niciodată!'

Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1

Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1. Acum, la câteva zile de la anunțul făcut de cei de la Antena 1, Fanatik.ro a dezvăluit ce vedete se numără printre cele care participă la Dancing on Ice – Vis în doi. Conform sursei menționate, printre ele s-ar afla Ruby, Cătălin Cazacu, Nicolai Tand sau Flavia Mihășan.

Așadar, Flavia Mihășan s-ar afla printre vedetele care ar fi acceptat să participe la Dancing on Ice – Vis în doi. Asta înseamnă că șatena va avea o revenire spectaculoasă la Antena 1, în această primăvară, după plecarea ei de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Pe Nicolai Tand îl cunoașteți tot din cadrul matinalului, având apariții săptămânale în cadrul acestuia.

Celebritățile au început deja antrenamentele pentru Dancing on Ice – Vis în doi

Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1. Aceeași sursă mai spune că vedetele de la Dancing on Ice – Vis în doi vor fi antrenate de coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. În plus, ar fi fost dat deja startul antrenamentelor pentru show-ul de la Antena 1. Imaginile pe care celebritățile le-ar fi „scăpat' pe rețelele de socializare ar arăta că cei doi dansatori nu ar avea deloc milă în privința efortului pe care-l depun.

Dacă pe Ruby și Cătălin Cazacu i-ați văzut în diverse emisiuni TV, apariția lui Nicolai Tand la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1 ar fi o adevărată surpriză. Asta ținând cont de faptul că faimosul chef a apărut doar la emisiunea lui Nea Mărin și la ‘Neatza cu Răzvan și Dani.

Cătălin Cazacu, despre Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1

Ce vedete concurează la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1. Recent, unul dintre posibilii concurenți de la Dancing on Ice – Vis în doi, Cătălin Cazacu, a fost chestionat în privința show-ului. Acesta ar fi încercat să ocolească un răspuns oficial în ceea ce privește participarea lui.

„Nu pot să confirm, dar e normal. Acum, în acest moment, nu sunt la niciun antrenament, îmi caut un camion, de exemplu. Pot să spun doar că mă pregătesc pentru startul sezonului de curse, mi-am făcut echipa mea, Cazacu Racing. Undeva în primăvară, poate în luna mai, va începe sezonul, mă voi pregăti', a transmis Cătălin Cazacu pentru sursa citată.

Reacția lui Ruby despre Dancing on Ice – Vis în doi

În ceea ce o privește pe Ruby, aceasta ar fi fost și mai discretă decât Cătălin Cazacu când a fost întrebată despre Dancing on Ice – Vis în doi. Cântăreața ar fi refuzat să ofere declarații referitoare la acest subiect, deși ar fi precizat că va fi vorba despre o surpriză pentru admiratorii ei și că va fi surprinsă în ipostaze inedite.

Sura menționată mai spune că printre numele vehiculate pentru juriul de la Dancing on Ice – Vis în doi s-ar afla și cel al soților Elwira și Mihai Petre. Cei doi au câștigat recent Asia Express, de la Antena 1.

Ilinca Vandici, după ce ar fi fost curtată de cei de la Antena 1: „Sunt sub contract cu Kanal D'

În plus, ar fi existat discuții și în privința prezentatorului noii emisiuni Dancing on Ice – Vis în doi. Șefii de la Antena 1 ar fi contactat-o pe Ilinca Vandici, deși aceasta e prezentatoare la Kanal D, la Bravo, ai stil!

„Eu sunt sub contract cu Kanal D, noi suntem în filmări pentru Bravo, ai stil!, chiar urmează marea finală pe 5 februarie. Dacă oamenii își fac planuri în ceea ce mă primește, sunt liberi să facă ce doresc, numai că eu nu știu nimic despre asta. Nu sunt interesată. Mă simt foarte bine la Kanal D, aici evoluez și mă dezvolt extraordinar', a transmis Ilinca Vandici, pentru sura menționată.

Ce presupune formatul emisiunii Dancing on Ice – Vis în doi

Dancing on Ice – Vis în doi va avea un format inedit față de restul emisiunilor de la Antena 1. În cadrul acestui show, 9 vedete vor patina pe gheață alături de parteneri profesioniști. Aceștia vor fi evaluați de jurați, dar și de cei de acasă.

Prin acest proiect, vedetele vor avea posibiliateta de a îndeplini visuri ale oamenilor simpli. Noul show de la Antena 1, ce va debuta în primăvară, va avea transmisiuni înregistrate în primă fază. Live vor fi doar fazele finale ale concursului.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton