Ce vedetă și-a dorit postul de prezentatoare al Alinei Pușcaș, la Te cunosc de undeva. Ozana Barabancea a dat-o de gol: „Era Seleși cu...”

 Laciu Andreea
.

Ce vedetă și-a dorit postul de prezentatoare al Alinei Pușcaș, la Te cunosc de undeva. Ozana Barabancea a dezvăluit acum cum a ajuns, de fapt, în juriul emisiunii Te cunosc de undeva. Se pare că artista a atras atenția echipei de la Antena 1 în perioada în care show-ul era abia în stadiul de proiect. A trecut printr-un casting riguros, împreună cu alte vedete. Cu această ocazie, s-a aflat și ce vedetă de televiziune și-a încercat norocul și a dorit să ocupe postul de prezentatoare, ocupat apoi de Alina Pușcaș. Emisiunea are și acum succes, deși a ajuns deja la sezonul cu numărul 18.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce vedetă și-a dorit postul de prezentatoare al Alinei Pușcaș, la Te cunosc de undeva. Avea deja o carieră impresionantă, atunci când a fost observată de Augusta Lazarov, producătoarea Te cunosc de undeva. A văzut-o într-un spectacol și i s-a părut potrivită ca jurat în acest show. Însă, asta nu înseamnă că procesul de preselecție a fost unul ușor. Acum, Ozana Barabancea îi este recunoscătoare pentru șansa primită la acel moment.

„Augusta Lazarov, ea m-a văzut într-un spectacol la Teatrul Metropolis și m-a invitat la casting. Ea a fost producătorul emisiunii ani de zile. Ei îi datorez acest lucru', a declarat Ozana Barabancea, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

ozana-barabancea-1ozana-barabancea-1

Ce vedetă și-a dorit postul de prezentatoare al Alinei Pușcaș, la Te cunosc de undeva

După ce a fost remarcată de Augusta Lazarov, a trecut cu succes și peste probele de la casting. Și-a făcut treaba cu profesionalism, iar echipa emisiunii a considerat că merită rolul de jurat. Alături de ea, a participat la preselecții și Ilinca Vandici, dar pentru postul de prezentatoare, ocupat în cele din urmă de Alina Pușcaș.

„La casting am fost cu Temișan, cu Andreea, cu Maria Buză și cu Aradits, am făcut așa o probă de jurizare. Era Seleși prezentator cu Ilinca Vandici și am jurizat foarte haios și le-a plăcut de mine. Acum nu mai merg la castinguri.

Îmi permit să nu mai merg la castinguri, acesta este un casting fericit. Cred că ne-au luat pentru că suntem tipologii diferite, dar totuși psihologic dăm bine împreună. Nu mai am ce să mai demonstrez.

Am emoții când dirijez, când îmi văd copiii, dar alte lucruri nu mă mai impresionează. Asta nu înseamnă că nu eman emoție și nu eman bucurie și nu sunt plină de spirit, am ce să ofer', a mai dezvăluit Ozana Barabancea pentru sursa citată anterior.

Citește și: Schimbări pentru Ozana Barabancea, după 18 sezoane de Te cunosc de undeva!: „Îmi e dor de rolul meu, dar…”

Citește și: De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorțul de George Burcea: 'Nu e atât de simplu'

Citește și: Ce probleme avut Ozana Barabancea după ce a făcut operația de micșorare de stomac: „Nu puteam să mai cânt”

Citește și: Daniel Onoriu i-a trimis soției sale o scrisoare din arest: „Nu te mai caut și nu mai insist să ne împăcăm”

Cum se înțelege Ozana Barabancea cu ceilalți jurați

Acum formează o echipă pe cinste alături de Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Cu toate că au personalități diferite, fix acest lucru reprezintă sarea și piperul emisiunii.

„Pe Cristi Iacob l-am admirat pe scenele teatrelor, mai de mult, dar nu îl cunoșteam personal, pe Andreea Bălan o cunosc de când mi-a fost elevă, pe Temișan îl știu de când am jucat pe scena Teatrului Național în `Chicago` împreună, acum 19 ani, deci, da, mă înțeleg cu toți foarte bine, pentru că sunt o fată civilizată, adică sunt bine crescută și dacă mă provoacă, prefer să plec. Uneori țineam în mine și asta era rău, acum încerc să fiu mai diplomată, habar nu am', a mai spus Ozana Barabancea.

Cum este Ozana Barabancea ca jurat

Când vine vorba despre notele acordate concurenților, consideră că nu a fost vreodată subiectivă. Nu ține partea cuiva, ci apreciază doar evoluția acestora pe scenă.

„Eu niciodată nu am simțit asta, dar sunt convinsă că ei au simțit. Din punctul lor de vedere probabil că ar fi meritat mai mult, dar este un joc, este o treabă făcută prin comparație, dacă toate numerele sunt impecabile și ar trebui să primească toți 12 puncte, nu am cum să le distribui decât făcând comparație', a încheiat Ozana Barabancea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton