Ce vârstă are Daniela Gyorfi: „E doar un număr în buletin. Contează ce am realizat până acum”

 Borcilă Andreea
.

Ce vârstă are, de fapt, Daniela Gyorfi. Cântăreața este mereu sinceră și spune lucrurilor pe nume. De fiecare dată, are apariții de senzație, indiferent că se afișează pe rețelele sociale sau în spațiul public. Recent, ea a vorbit sincer despre ce contează, cu adevărat, pentru artistă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce vârstă are, de fapt, Daniela Gyorfi. Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Încă de mică, a muncit ca să-și împlinească visul, apoi s-a menținut ani la rândul în industria muzicală. Vedeta este căsătorită cu George Tal încă din 2006 și au împreună o fată, de 11 ani.

daniela-gyorfi-1-1daniela-gyorfi-1-1

Ce vârstă are, de fapt, Daniela Gyorfi. Vedeta are un stil de viață echilibrat și își păstrează aceeași siluetă de invidiat de mult timp.

Citește și: Cum arată apartamentul de 250.000 de euro în care locuiește Daniela Gyorfi:„Am terasă, am curte'

Citește și: Ce va face Daniela Gyorfi cu apartamentul mamei sale:”Aici sunt toate amintirile mele…”

Citește și: De ce au refuzat Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, să participe la Survivor:„Avem alte obiective mai serioase, de exemplu un copil'

Citește și: Primele vedete din noul sezon Splash! Vedete la apă:„După Bănel Nicoliță suntem topite toate'

Ce vârstă are, de fapt, Daniela Gyorfi

Ce vârstă are, de fapt, Daniela Gyorfi. Vedeta va împlini 54 de ani pe data de 12 octombrie. Cântăreața se simte mai în formă ca niciodată și, mai mult decât un simplu număr, este recunoscătoare pentru tot ce a realizat profesional până acum.

„Vârsta e doar un număr în buletin. Eu mă simt ok cu mine, mă simt bine, nu am nicio treabă că vai câți ani am'. Sunt ok așa cum sunt și asta contează cel mai mult. De fapt, contează ce am realizat până la vârsta asta. Anii trec pentru toată lumea, nu doar pentru mine', a spus Daniela Gyorfi, potrivit Wowbiz.

„Mă mențin cu sport și tratamente corporale, dar și mancarea are un rol foarte important în dieta noastră. Însă, am și păcate când vine vorba de clătite, mănânc câte zece o dată. Nu rezist dulciurilor! Și, de asemenea, nu rezist nici cartofilor prăjiți', a spus Daniela Gyorfi, la un moment dat, într-o emisiune.

În afară de o alimentație corespunzătoare și un program regulat de exerciții fizice, vedeta a apelat și la ajutorul medicului estetician. Daniela Gyorfi nu s-a ferit niciodată de fani, ci ste sinceră de fiecare dată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton