Ce ar purta Cătălin Scărlătescu în ziua nunții cu Doina Teodoru: "Nu mă îmbrac în mire. Nu mă luați cu de-astea"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, juratul de la Chefi la cuțite a vorbit despre o posibilă nuntă cu iubita sa, dezvăluind chiar și ce va purta la marele eveniment. De asemenea, Scărlătescu nu exclude posibilitatea ca el și Doina Teodoru să devină părinți în viitorul apropiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chef Cătălin Scărtălescu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de actrița Doina Teodoru. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an de zile și au avut parte de o experiență de neuitat la America Express. Recent, bucătarul chef a vorbit despre momentul în care se va căsători cu iubita lui.

catalin scarlatescu si doinacatalin scarlatescu si doina

Actrița Doina Teodoru l-a cucerit pe Cătălin Scărlătescu, iar împreună formează un cuplu minunat. Cei doi nu plănuiesc să se căsătorească curând, dar juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit ce ținută va purta în cazul în care își va uni destinele cu iubita lui.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre despărțirea de Doina Teodoru. S-au separat două săptămâni după America Express: „Pur și simplu am fugit. Când ne-am întors acasă…'

Citește și:Ce părere avea Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu, înainte de a forma un cuplu: „Vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac…'

Citește și:Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel, au împlinit 11 ani de relație. De ce nu au sărbătorit: „La noi e greu. Nu prea avem cum să petrecem…' / EXCLUSIV

Citește și:În ce au investit Cătălin Bordea și Nelu Cortea premiul de 30.000 de euro de la „America Express': „Ne-au căutat oameni să ne sponsorizeze'

Ce va purta Cătălin Scărlătescu în ziua nunții cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani formează un cuplu cu Doina Teodoru, 33 de ani. Dincolo de diferența de vârstă, cei doi au o relație frumoasă și au demonstrat acest lucru în emisiunea America Express 2023, acolo unde au avut parte de o experiență de neuitat. Cătălin Scărlătescu și iubita sa nu plănuiesc să se căsătorească prea curând, dar recent, juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit ce ținută ar purta în cazul în care s-ar însura cu iubita sa.

Așadar, Scărlătescu a declarat că nici măcar Doina Teodoru nu l-ar putea convinge să poarte costum în ziua nunții.Nu mă luați cu astea, nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi!', a spus Cătălin Scărlătescu, într-un interviu Fanatik.

Arn renunța Cătălin Scărlătescu la televiziune dacă ar deveni tată

Cătălin Scărlătescu nu are copii, dar nu exclude acest lucru pe viitor. El și iubita sa, Doina Teodoru nu sunt împotriva acestui lucru. Recent, juratul emisiunii culinare de la Antena 1 a vorbit despre Gina Pistol, care a renunțat la televiziune pentru a se dedica fetiței sale. Mai mult, Cătălin Scărlătescu a declarat că dacă va deveni tată, va încerca să petreacă mai mult timp cu el și să cocheteze mai putin cu televiziunea.

,,Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma… Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului…

A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?', a mai spus Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au „despărțit” după America Express

Scărlătescu a povestit în podcastul Fain și Simplu, găzduit de Mihai Morar, că după întoarcerea din America Express și-a dorit să stea departe de orice, chiar și de iubita lui. Astfel, după ce s-au întors în țară, Cătălin Scărlătescu a plecat în Vamă, fără Doina Teodoru.

Am ajuns acasă și i-am zis… Nici nu i-am zis pa. Mi-am luat geanta și am plecat direct în Vamă. Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește. Doar am pus bețele pe poziție și am stat. A venit unu cu barca și m-a întrebat: „Ce faci?', „Stau', „Păi, n-ai aruncate alea', „Și ce?', „Păi, nu pecuiești?', „Ba da', „Păi?', „Păi, nu vreau să prind nimic. Vreau doar să stau!' (…) Doina a plecat la munte și în Bulgaria. Cred că a fost mai mult de o săptămână', a povestit Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton