Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor: "Vreau să investesc în educația mea"

 Dumitrache Laura
.

Elena Chiriac a fost finalistă la Survivor România 2022. Faimoasa s-a luptat cu Alex Delea pentru marele premiu al emisiunii, dar a pierdut în fața adversarului ei. Cu toate astea, sportiva se declară o persoană puternică și ambițioasă. Elena a spus ce va face cu banii câștigați la Survivor România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elea Chiriac a rezistat aproape șase luni la Survivor România 2022. Faimosa s-a clasat pe locul al doilea în marea finală a emisiunii, fiind învinsă de Alex Delea. Odată ajunsă în țară, Elena a petrecut timpul alături de familia ei, iar acum încearcă să scape de traumele dobândite pe insula dominicană.

Elena ChiriacElena Chiriac

Deși nu a câștigat premiul de 100.000 de euro, Elena Chiriac a plecat acasă cu o sumă importantă de bani pentru că a participat la Survivor România. Aceasta a primit săptămânal 2.000 de euro.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și Cucu de la Noaptea Târziu:'Nu e de nasul tău'

Citește și: Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor:”A câștigat…”

Citește și: Eric de Oliveira, transportat de urgență la spital.Fostul fotbalist se află în stare gravă

Citește și: Vincenzo Castellano a dat mare petrecere de ziua lui, în București!Ce invitați a avut fostul soț al Antoniei

Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor România 2022

Finaliștii show-ului Survivor România 2022 au fost Alex Delea și Elena Chiriac. Deși nu a câștigat marele premiu, faimoasa a plecat acasă cu o sumă impresionantă, după ce s-a clasat pe locul doi. Recent, sportiva a vorbit despre cum momentul în care a ajuns acasă, dar și ce va face cu banii câștigați după participarea la Survivor România. Vedeta își dorește să mobileze apartamentul în care locuiește, să își cumpere o mașină și să investească în tot ce înseamnă educația ei.

„Vreau să mobilez apartamentul în care locuiesc, să îmi cumpăr o mașină și să investesc în tot ce înseamnă educația mea, dezvoltare personală pentru că am 20 de ani, o viață înainte și multe de învățat, iar pentru asta banii sunt necesari de cele mai multe ori. Educația nu este gratis în Anglia.”, a declarat Elena Chiriac pentru FANATIK.

Elena Chiriac le-a dus dorul părinților la Survivor România

Vedeta a mai declarat în același interviu că a avut momente în care nu știa cum să reacționeze în prima lună pe insulă. Mai mult, Elena Chiriac rămas cu traume după Survivor România 2022. Vedeta recunoaște că i-a fost foarte dor de familia ei și că își dorea foarte mult să vorbească cu părinții ei.

„De dimineață până seara mă gândeam la familia mea. La un moment dat, m-am obișnuit cu asta și am devenit tot mai puternică la capitolul familie. Nu mai eram la fel de sensibilă cum eram la început. Dar îmi înghițeam plânsul de fiecare dată când mă gândeam mai intens la ei.”, a mai spus Elena Chiriac.

Elena a rămas cu traume după Survivor România 2022

Elena Chiriac a rezistat in jungla dominicană aproape șase luni. Tânăra a reușit să facă față tuturor provocărilor și să se ambiționeze pe traseu. Cu toate astea, Faimoasa a rămas cu traume după Survivor România.

Sunt destul de confuză în ceea ce privește realitatea pentru că sunt multe lucruri pe care le-am ratat, familia mea are multe lucruri să îmi povestească și este nevoie de timp pentru asta, iar eu am nevoie de puțin timp să îmi revin de la toate traumele pe care le-am acumulat la Survivor.„, a mai spus fosta concurenta de la Survivor Romania.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton