Ce va face cu premiul Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar: "Banii îi voi investi în..."

 Raiciu Adriana
.

Alessandro Mucea, tânărul de 18 de ani cu voce de aur, a reușit să câștige marele premiu SuperStar România, în valoare de 200.000 de euro. În cadrul unui interviu, câștigătorul a vorbit despre viitorul său, dar și despre cum i-a schimbat viața participarea la acest concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alessandro Mucea a reușit să ajungă imediat la inima publicului datorită talentului său. Pe lângă vocea sa excepțională, tânărul este de o modestie ieșită din comun, iar acest lucru l-a putut observa toată lumea, de-a lungul competiției.

alessandro-mucea-10alessandro-mucea-10

După ce a câștigat SuperStar România, în cadrul unui interviu, a dezvăluit cum i-a schimbat viața acest concurs, dar și ce are de gând să facă cu banii câștigați.

Citește și: Cine este Alessandro Mucea de la Superstar. Are o poveste de viață impresionantă

Citește și: Cine este mama lui Alessandro Mucea de la SuperStar România. A fost abandonat la 6 luni

Citește și: Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler:„Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu

Citește și: Fiica lui Gabi Luncă, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu:’Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune’

Ce va face cu premiul Alessandro Mucea

În ediție din data de 17 decembrie, s-a aflat câștigătorul SuperStar România. Cel care a reușit să impresioneze publicul, dar și pe cei patru jurați este Alessandro Mucea, un tânăr cu o poveste de viață impresionantă și cu o ambiție de fier.

După terminarea competiției, câștigătorul a oferit un interviu, unde a vorbit despre parcursul său în emisiune, dar și despre planurile de viitor.

În primă fază, tânărul nu și-ar fi dat vreo șansă, nici macăr nu se gândea că o să treacă de audiții. Ce să mai vorbim de câștigarea marelui premiu?!

Când m-am înscris la concurs, nu îmi dădeam șanse nici să trec de audiții… pe atunci, să câștig părea doar un vis departe!„, spune Alessandro Mucea, potrivit Click.

Ulterior, rușinea a trecut și a reușit să facă spectacol la emisiunea de la PRO TV. Ei bine, tânărul a reușit să ajungă la inimile tuturor și, astfel, a câștigat marele premiu.

După terminarea emisiunii, a spus că banii pe care i-a câștigat îi va investi, în totalitate, în muzică.

Banii pe care i-am câștigat îi voi investi în muzică și nu în altceva, voi investi mai ales în cultura mea muzicală. Nu știu exact cum va fi viața mea după concurs, dar știu ce vreau să fac. Mai departe vreau să mă apuc de învățat muzică si de a deveni mai bun în ceea ce fac„, mai spune câștigătorul SuperStar, potrivit sursei citate anterior.

A reușit să scape de timiditate

Concursul SuperStar România l-a ajutat pe mai multe planuri. Alessandro spune că a reușit să scape de timiditate după această experiență.

„Cel mai rău lucru care l-am avut și încă îl am este timiditatea. Emisiunea SuperStar m-a ajutat să mai scap de timiditate cât de cât”, mai declara tânărul.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton