Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari: "Vreau să merg în..."

 Oana Pantazi
.

Ionuț Belei este câștigătorul marelui premiu al Chefi la cuțite! După o luptă aprigă cu Roxana și cu Maria, tânărul care l-a făcut mândru pe chef Sorin Bontea a plecat acasă cu un premiu de 30.000 de euro. Iată ce va face cu banii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Belei, un tânăr de doar 26 de ani din Gura Humorului, este marele câștigător al premiului Chefi la cuțite. Un premiu meritat, deoarece tânărul bucătar a avut un parcurs ascendent în competiție, preparatele sale fiind lăudate de fiecare dată de către cei trei șefi.

Și iată că, în cele din urmă, după o luptă acerbă, în finală, cu Roxana Blenche și Maria Șandru, Ionuț a reușit să le surclaseze pe cele două concurente și să câștige, ieri-seară, marele premiu.

După momenul mult așteptat, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8 a fost invitat la emisiunea lui Dan Capatos, unde a avut loc o reîntâlnire extrem de emoționantă cu mentorul său, chef Sorin Bontea, cel care a crezut în el de la început și care, de altfel, în audiții, i-a dat și Cuțitul de aur. Chiar dacă cei doi au interacționat doar pe Skype, Ionuț a fost emoționat până la lacrimi când l-a văzut pe chef Bontea.

131888810_1663951010471352_7302265002165590979_o131888810_1663951010471352_7302265002165590979_o

Ce va face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite cu premiul de 30.000 de euro

Ionuț Belei a lucrat în ultimii 4 ani în Germania, la un restaurant, însă câștigarea acestui premiu îi va schimba, cu siguranță, perspectiva, cu atât mai mult cu cât el are o relație la distanță cu Sabina, iubita lui, studentă la Cluj. Mai mult, Ionuț este decis să folosească banii și în scop profesional, el dorind să se specializeze în arta culinară și să ducă bucătăria bucătăria românească 'la un alt rang'.

„Asta vreau să fac și cu premiul. Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România', a mărturisit Ionuț, la Xtra Night Show.

Citește și: Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații: 'Chef Sorin îți mulțumesc din suflet'

Citește și: Cine este marele câștigător Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei a câștigat premiul de 30.000 de euro

Citește și: Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro

Citește și: Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite. El și Sabina au o relație la distanță

Ionuț Belei vrea să se mute împreună cu iubita lui

Ionuș Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, are o relație de 3 ani cu Sabina, o tânără superbă, studentă la Cluj. Din păcate, întâlnirile celor doi au fost rare, pentru că tânărul de 26 de ani în ultimii ani a lucrat ca bucătar în Germania. Chiar dacă, până acum, relația la distanță a funcționat, Ionuț și-a dorit cel mai mult să revină în țară și să fie alături de iubita lui. Câștigarea competiției chefi la cuțite și premiul de 30.000 de euro l-au ajutat să-și vadă visul îndeplinit, deoarece Ionuț Belei dorește să se mute cu iubita lui, de care este foarte îndrăgostit.

„E greu să stai departe de casă. Ți-e dor de casă, ți-e dor de familie, de prieteni, de grădină, de animale, de găini, de ce ai pe lângă curte și să fiu departe de ai mei e greu. Singur, stres, nimeni nu te ajută. Încă puțin și ne mutăm împreună, sper că în România’, mărturisea Ionuț.

Până recent Ionuț Belei a lucrat la un restaurant cu specific mediteranean din Heppenheim, un oraș de lângă Frankfurt, care s-a închis pe vreme de pandemie. Acum însă viața lui s-a schimbat cu 180 de grade din toate punctele de vedere.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton