Ce tratament naturist folosește Ramona Bădescu pentru îngrijirea pielii, la 53 de ani: "Un amestec..."

.

La vârsta de 53 de ani, Ramona Bădescu arată incredibil de bine, iar mulți dintre fanii săi sunt curioși dacă actrița a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Totuși, îndrăgita actriță spune că este adepta tratamentelor naturiste, iar acum a dezvăluit care este trucul pe care îl folosește pentru îngrijirea pielii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ramona Bădescu este actriță, om de televiziune și una dintre primele românce care au reușit să cucerească Italia cu farmecul lor. Are o frumusețe aparte. iar acest lucru a propulsat-o pe cele mai înalte podiumuri din lume, iar mulți au fost cei care au fost curioși să afle cum se menține în formă.

În cadrul unui interviu, îndrăgita vedetă a recunoscut că este adepta tratamentelor naturiste și chiar a dezvăluit care este trucul pe care îl folosește pentru zona decolteului, la 53 de ani. Iată declarațiile făcute de Ramona Bădescu!


Citește și: Cum se descurcă Ramona Bădescu, la 53 de ani, în rolul de mamă:„Trăiesc într-o tensiune continuă

Citește și: Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon:’Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică!’

Citește și: De ce nu-și vizitează Irinel Columbeanu fiica, în SUA: „Nu mă duc nicăieri neinvitat. Ce spune despre Monica Gabor

Citește și: În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul:„Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta


Ce tratament naturist folosește Ramona Bădescu pentru îngrijirea pielii

Ramona Bădescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși are 53 de ani, vedeta arată impecabil din toate punctele de vedere și recunoaște că se folosește de mici trucuri pentru a-și mențina trupul sănătos.

În cadrul unui interviu, actrița a mărturisit că folosește pentru zona decolteului un amestec de uleiuri cu vitamina A uleioasă, vitamina E și ulei de migdale dulci, pe care îl aplică ulterior și pe față.


„Am mare grijă în ceea ce privește îngrijirea corporală și sunt de părere că mai bine să previi decât să repari, așa că le sfătuiesc pe tinere să se îngrijească cât pot de devreme și cât mai mult natural. Eu îmi cumpăr tratamente naturiste de la farmacie, din plafar din România, și alternez și cu creme bune, de calitate.


De exemplu, pentru decolteu, cu trecerea vremii și, mai ales, dormind noaptea în anumite poziții se mai creează acele pliuri, ca să nu le spun riduri. Așa că am decis să îmi îngrijesc decolteul făcând un amestec de uleiuri cu vitamina A uleioasă, vitamina E și ulei de migdale dulci, pe care îl aplic apoi pe piele și pe față. Și acum lucrez și vreau să creez ceva care să mă ajute să țin pielea întinsă în timpul nopții, la decolteu, dar  vă voi dezvălui la momentul respectiv despre ce este vorba.’, a mărturisit Ramona Bădescu, potrivit Click.


Ramona Bădescu, îndrăgostită de mâncarea tradițională românească

Trupul îi este ca tras prin inel, însă Ramona Bădescu nu se sfiește să recunoască că este extrem de fericită atunci când își prepară mâncarea tradițională românească.

„Aici, în perioada în care am stat în România, am fost foarte fericită că am putut să găsesc și să folosesc usturoiul proaspăt pe care îl folosesc mult la bruschetele cu roșii. În Italia nu se folosește mult usturoiul, chiar îl aruncă, pun la început și apoi aruncă, însă eu consider că este un aliment important în organism.


În Italia nu se găsește usturoiul verde, proaspăt, și nici mărarul. Eu fac mâncare de mazăre cu usturoi și mărar, mâncare de varză românească, pentru că varza la noi în țară este foarte dulce, bună și moale, în Italia există numai varză tare. Îmi place foarte mult mâncarea de varză tăiată în felii semilună în care pun iaurt.

În plus, în România e o minunăție să mănânci roșiile românești cu caș proaspăt de capră. Fructele care mie îmi plac foarte mult și pe care nu le găsesc în Italia sunt vișinele, le ador, și, bineînțeles, dulceață de vișine, care îmi aduce aminte de copilărie, pentru că era dulceața pe care mama mi-o făcea dintotdeauna, și pe care eu o pun ori în clătite ori peste înghețată.


Sunt fericită că și lui Igna îi place foarte mult mâncarea românească, ciorbițele, iar paste i-am dat mult mai puțin, însă doar paste integrale i-am introdus în meniu, care conțin mai multe fibre pentru organism. Fiul meu care are acum 2 ani și 9 luni, adoră prăjiturile pe care le fac. Laptele de la noi, din țară, mi se pare mult mai bun decât laptele italienesc, așa că îl bea cu mare plăcere.’, a mai declarat, încântată, Ramona Bădescu, potrivit sursei citate anterior.


sursă foto- Facebook

Vezi şi lapte de măgăriță – ce beneficii surprinzătoare are și când e contraindicat!