Ce ținută a purtat Denise Rifai la un eveniment. A atras toate privirile

 Martin Lorena
.

Ce ținută a purtat Denise Rifai la un eveniment. Prezentatoarea TV a participat la Gala Capital, acolo unde ea și emisiunea sa de la Kanal D au fost premiate pentru „Revelația anului în media'. Aceasta a purtat o ținută care a întors privirile tuturor celor prezenți!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea a fost prezentă la Gala Capital, acolo unde i-a fost oferit premiul special „Revelația anului în media' pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D. Vedeta a ales să poarte o ținută care a întors privirile tuturor invitaților.

WhatsApp-Image-2021-09-24-at-18.06.17WhatsApp-Image-2021-09-24-at-18.06.17

Aceasta a transmis și un mesaj dedicat atât echipei sale de la Kanal D, cât și fanilor. Jurnalista a fost una dintre cele mai plăcute apariții din cadrul Galei Capital.

Citește și: Denise Rifai, primele dezvăluiri despre iubitul ei:”Este foarte deștept”

Citește și: Ce dietă ține Denise Rifai:”Sunt foarte strictă în alimentație” Alimentele pe care nu le mănâncă niciodată / INTERVIU

Citește și: Raluka de la SuperStar România, detalii neștiute din copilărie:„Am crescut într-o familie modestă'

Citește și: Cine este Cristina Postolachi de la Femeia Alege.Este model și actriță

Ce ținută a purtat Denise Rifai la un eveniment

Denise Rifai a reușit să întoarcă toate privirile la Gala Capital. Aceasta a purtat o ținută complet neagră compusă dintr-un sacou și o fustă scurtă. Aceasta îi evidenția talia subțire și îi scotea în evidență formele bine conturate. Plină de eleganță, simplitate și diplomație, prezentatoarea de la Kanal D a ridicat Premiul Special pentru „Revoluția anului în media'.

„Multumesc publicului, fără sustinerea lui nu aș fi ajuns aici; multumesc echipei Kanal D pentru că alături de acești oameni am construit acest succes. Sunt onorată să mă aflu la acest eveniment remarcabil, care celebrează femeile și realizările lor', a spus Denise.

Dacian Cioloș, următorul invitat la „40 de întrebări'

Formatul emisiunii a atras imediat atenția telespectatorilor. Aceștia apreciază atât documentarea foarte amplă din spatele întrebărilor, cât și diplomația prezentatoarei. În emisiunea următoare, Denise Rifai îl va avea invitat pe Dacian Cioloș, care va avea ocazia să prezinte omul din spatele politicianului.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton