Ce studii are Vica Blochina de la Survivor 2023. Ce facultate a absolvit: "Am plecat în Cipru. Am studiat la..."

 Laciu Andreea
.

Ce studii are Vica Blochina de la Survivor 2023. Faimoasa de la Survivor România este cunoscută în showbiz atât pentru relația pe care a avut-o timp de 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă, din care a venit pe lume fiul lor, cât și pentru cariera ei de dansatoare în faimosul club Melody. Acolo veneau nume grele din lumea mondenă, ca să se distreze și mulți o admirau pe blondină pentru frumusețea ei, dar și pentru talentul de care dădea dovadă pe scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce studii are Vica Blochina de la Survivor 2023.Concurenta Survivor România este cunoscută în showbiz după ce a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani. Din povestea lor de dragoste a venit pe lume un fiu, dar cei doi nu au încheiat relația în termeni amiabili. Din fericire, în cele din urmă s-a așternut pacea între cei doi foști iubiți. După ce s-a despărțit de Victor Pițurcă, Vica Blochina s-a menținut în lumina reflectoarelor, inclusiv în calitate de concurentă în show-uri de televiziune precum Ferma Vedetelor și Survivor România 2023.

vica-blochina-1vica-blochina-1

Ce studii are Vica Blochina de la Survivor 2023

Chiar dacă toată lumea știe despre perioada în care era dansatoare în clubul Melody, puțini au habar ce studii are, de fapt, Vica Blochina. Concurenta din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023 a decis în acea perioadă că vrea să renunțe o perioadă la dans ca să își termine studiile.

„Am renunțat la Melody pentru că am plecat în Cipru, la studii. Am studiat la Cyprus College of Tourism, după care am revenit în România, unde mi-am definitivat studile la Universitatea Bioterra', a spus Vica Blochina, conform Cancan.ro.

Citește și: Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au mutat împreună. Cum fac față conviețuirii: „Deși se spune că nu duci problemele de la muncă acasă, noi…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Jorge de la Survivor 2023. A trecut printr-un divorț dureros și are trei copii

Citește și: Cine este Maria Constantin de la Survivor 2023. A fost căsătorită cu Marcel Toader

Citește și: Cine este Vica Blochina de la Survivor 2023. A fost amanta lui Victor Pițurcă și au un fiu împreună

A renunțat la dans

Era una dintre cele mai apreciate dansatoare din clubul Melody. A avut un succes fenomenal la public și așa a cunoscut nume importante din showbiz. Cu toate acestea, a decis să renunțe la această activitate.

„Pentru mine, dansul e o artă, fie că e pe scena Operei, fie că e street dance. Am dansat cu pasiune și mi-a plăcut ceea ce am făcut, iar etapa din viața mea pe scena clubului Melody din București a fost o perioadă frumoasă a tinereții mele. Am cunoscut multă lume, mulți artiști. Am avut experiențe, unele frumoase, altele triste, dar așa e viața', a mai spus Vica Blochina.

Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă

Atunci când Vica Blochina era dansatoare la Melody, printre clienții localului se număra și Victor Pițurcă. Balerina avea 20 de ani, iar el 39 de ani. Era căsătorit cu Maria Pițurcă, femeia care îi este alături și acum. Deși el nu era un bărbat liber și era și o diferență de vârstă semnificativă între ei, s-au îndrăgostit iremediabil.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!’, a declarat Vica Blochina, în podcastul „Fiță cu Adiță’.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton