Ce spune Mihai Trăistariu după controversa transplantului de corp: "Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul"

 Oana Pantazi
.

Mihai Trăistariu și-a șocat fanii când a vorbit despre transplant de corp, susținând că i se pare interesantă metoda. Ulterior, artistul a revenit și a făcut lumină în privința acestei controverse, care a agitat apele în social media. Iată ce dezvăluiri face Mihai Trăistariu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu ceva timp în urmă, Mihai Trăistariu declara că este deschis în fața noilor descoperiri ale științei și că ar da cu bucurie banii pentru a-și face transplant de corp, dacă acest lucru ar fi posibil în viitorul apropiat. Ulterior, artistul a dezvăluit că nu are de gând să-și facă nicio operație estetică acum și cu atât mai puțin un… transplant de corp.

1-Mihai-Traistariu-1024×947-11-Mihai-Traistariu-1024×947-1

Ce spune Mihai Trăistariu despre controversatul transplant de corp

E adevărat, Mihai Trăistariu a apelat la transplantul de păr, considerat o procedură necesară, în special datorită faptului că pentru un artist imaginea e importantă, însă știrea că ar fi tentat să facă transplant de corp i-a luat prin surprindere pe fanii săi. Totul a început după ce artistul a publicat un articol în social media în care un medic italian povestea despre posibilitatea de a se face transplant de corp.

„Și cu creierul, același, ca să am aceeași minte și aceeași voce, și… Doamne ajută, să se poată! Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ei țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc', a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Citește și: Cum arată nepoata lui Mihai Trăistariu, care a dispărut în America: „Nu vreau decât să fie în viață'

Citește și: Ce probleme financiare are Mihai Trăistariu. Cu câți bani se descurcă pe lună artistul

Citește și: Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat în noaptea de dinaintea nunții:„Toată casa a fost…

Citește și: Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă:„Doar sex în grup n-am făcut, în rest, am făcut de toate. Ce mesaj are pentru Reghe

Ulterior, artistul a explicat că nu are de gând să apeleze la așa ceva, singura operație estetică la care a apelat fiind transplantul de păr.

„Nu vreau să îmi fac vreo operație estetică. Legat de știrea cu transplantul de corp, e o prostie. Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul. Mi-am făcut doar implant de păr și cred că e suficient. Poate la bătrânețe voi apela la vreo operație estetică, dar deocamdată eu sunt mulțumit de felul în care arăt.

Poate că dacă eram frumos și înalt, nu mă mai preocupam de voce. Eu nefiind, a trebuit să dau din coate. Alții, care sunt mai frumușei, reușesc mai repede. Este valabil atât la băieți, cât și la fete', a spus Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

Ce complexe are, de fapt, artistul

Mihai Trăistariu are foarte mulți fani în social media, iar artistul obișnuiește să posteze zilnic fotografii cu el, spre încântarea admiratoarelor. Chiar dacă instantaneele cu el sunt flatante și se vede că artistul are mare grijă de aspectul său fizic, Mihai recunoaște totuși că a avut dintotdeauna un complex.

„Am avut un complex de înălțime toată viața. La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul, să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos', a mărturisit Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Artistul mai are însă și un alt fel de supărare. Lumea showbizului s-a schimbat, iar noțiunea de vedetă s-a diluat… la fel și respectul publicului față de cei care performează azi la TV sau pe secnă.

„Acum 20 de ani, lumea interacționa altfel cu artiștii. Acum lumea detestă vedetele. Oamenii văd adevărata față a unor vedete, mai ales că multe apar în tot felul de show-uri, în reality-showuri. Nu le mai privesc ca pe niște persoane wow, ci ca pe niște ciurucuri… S-a pierdut mitul vedetei wow. Le desconsideră.

M-am uitat la colegi de-ai mei. Nu vreau să dau nume. Comentariile sunt amestecate. Nu ești doar iubit. Acum 20 de ani nu erau așa, veneau fanii, urlau, plângeau… Veneau cu afișe la concerte. Nu se mai manifestă la fel… Pe net sunt mai vehemenți și mai răutăcioși…', a mai spus Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton