Ce spune Dan Negru despre Roxana Ionescu, la 17 ani de când au colaborat la TV: „Pe Mama Natură eu am inventat-o”

 Borcilă Andreea
.

Ce spune Dan Negru despre Roxana Ionescu, la 17 ani de când au colaborat la TV. Cei doi au făcut furori acum mai bine de un deceniu, ca prezentator și asistentă tv, în emisiunea Ciao, Darwin! de la Antena 1. Cu siguranță, fanii își aduc aminte de reality show-ul unde invitații aveau diverse provocări, iar în fruntea echipei de dans era Roxana Ionescu, tânăra blondă cunoscută drept Mama Natură. Recent, Dan Negru a făcut câteva declarații de pe vremea când show-urile lui erau cele mai urmărite de pe micul ecran.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru este unul dintre veteranii televiziunii din România, având 25 de ani de experiență. De-a lungul timpului, a avut nenumărați invitați în show-urile sale. Pe unii dintre ei i-a făcut cunoscuți, devenind nume mari, iar cu alte persoane a păstrat și acum o prietenie frumoasă, de care e tare mândru. Fanii au rămas surprinși cât de bine se înțelege prezentatorul tv cu actorul Florin Piersic sau artista Mirabela Dauer, pentru care are numai cuvinte de laudă.  

audienta-dan-negru-27audienta-dan-negru-27

Dan Negru a fost supranumit „Regele audiențelor' de-a lungul carierei sale în televiziune, în special la postul Antena, iar petrecerile difuzate în noaptea de Revelion și moderate de el i-a ținut pe români aproape de micile ecrane. În urmă cu 17 ani, Dan Negru făcea furori cu emisiunea „Ciao, Darwin!', în timp ce Roxana Ionescu, alias Mama Natură, era una dintre cele mai apreciate și admirate asistente tv. Din cele peste 1.000 de fete care au venit la castingul emisiunii de divertisment, în București, pentru a deveni asistente tv, doar Roxana Ionescu a trecut cu brio acea etapă. 

Citește și: Ce audiență a avut Dan Negru cu prima emisiune Jocul cuvintelor, la Kanal D.Cine e câștigătorul ediției

Citește și: Dan Negru prezintă „Jocul cuvintelor”, la Kanal D:”Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux.Unde se va muta cu cei doi băieți

Citește și: Câte kilograme a slăbit Relu Pănescu la Survivor:”Voi aprecia fiecare bucățică de pâine”

Ce spune Dan Negru despre Roxana Ionescu, la 17 ani de când au colaborat la tv

Dan Negru a făcut trecerea de la Antena 1 la postul tv Kanal D și moderează, în prezent, concursul „Jocul cuvintelor' în zilele de miercuri, joi și vineri, de la 22:30. Este celebru și în Republica Moldova, unde prezintă producțiile „Da sau nu' și „Roata norocului'. Înainte să treacă la actualul format tv, Dan Negru a făcut cele mai mari audiențe cu reality show-urile de divertisment, unde a avut diverși invitați, din domenii variate. Prezentatorul tv a vorbit într-un interviu pentru Ego.ro despre perioada de glorie a televiziunii, când Internetul nu era cunoscut, iar românii se uitau mai mult pe micul ecran. 

„I-am nășit pe toți. Pe Mama Natură eu am inventat-o. Iar pe maneliști tot eu i-am adus la tv. Însă, apoi, am vrut și altceva. Au trecut acele vremuri. Am vrut să prezint un quiz. O emisiune care îți antrenează mintea', a declarat Dan Negru.

Dan Negru: „Eu l-am prezentat prima oară pe Pepe'

Prezentatorul tv a povestit și despre tinerii pe care i-a prezentat la debutul lor și care au devenit, între timp, nume mari în showbiz: „eu l-am prezentat prima oară pe Pepe. Apoi am colaborat cu el și la Next Star, dar și pe Minodora la Maxxim. Și ea a cântat prima oară tot la mine într-o emisiune tv. Lui Marcel Pavel i-am prezentat debutul la Festivalul Mamaia. Dar și tenorului Vlad Miriță. Au luat și premii atunci', a mai explicat el pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton