Ce spune Andreea Bălan despre sarcina Andreei Antonescu. Cum le-a afectat parcursul la America Express: "Cred că nici ea nu știa"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează o echipă atât pe scenă, dar și în emisiunea America Express, care urmează să se difuzeze la Antena 1. După ce s-au întors din competiție, Andreea Antonescu a dezvăluit că este însărcinată, iar colega și prietena ei Andreea Bălan a făcut primele declarații despre sarcina cântăreței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a surprins pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Când s-a întors de la America Express, unde a făcut echipă cu „jumătatea” ei, Andreea Bălan, artista a dat marea veste. Acum, la mai bine de o lună de când aceasta a anunțat că va mai avea un copil, jurata de la „Te cunosc de undeva” a făcut primele declarații.

andreea antonescu si andreea balanandreea antonescu si andreea balan

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format o echipă la America Express, iar fanii sunt nerăbdători să urmărească parcursul acestora. Andreea Bălan susține că nu știa despre sarcina partenerei ei de trupă, și nici Andreea Antonescu. Vedetele au trecut prin experiențe de neuitat în emisiunea prezentată de Irina Fodor.

Citește și:Andreea Antonescu a împlinit 40 de ani.Ce surpriză i-a făcut iubitul ei, cu care va avea un copil

Citește și: Andreea Antonescu divorțează, în sfârșit!Traian Spak vine în România să semneze actele, după ce a aflat că e însărcinată cu noul iubit

Citeste si: Scandal la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ami, înjurată de Bia Khalifa.De la ce a pornit totul: „Taci, fă!”

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Misty și Keo:”El abia așteaptă să revin în dormitor”

Ce spune Andreea Bălan despre sarcina Andreei Antonescu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit după ani de zile în care și-au continuat cariera solo. Cele două au mers în America Express, unde au avut parte de o experiență de neuitat. Mai mult, vestea cea mai mare a fost dată de Andreea Antonescu, la întoarcerea din America Express. Artista a anunțat că este însărcinată, luând prin surprindere multă lume. Prietena și colega ei, Andreea Bălan, a făcut primele declarații despre sarcina Andreeei.

Jurata de la Te cunosc de undeva susține că nu știa de sarcina prietenei sale în emisiunea și nici viitoarea mămică nu știa că este însărcinată la acea dată. Cu toate acestea, Andreea Bălan este de părere că un copil este întotdeauna o binecuvântare.Nu (n.r. nu știa că e însărcinată), dar cred că nici ea nu știa. Cred că a aflat când s-a întors. Cred că nu știa, că dacă știa, cred că nu venea. (…) Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experinețe în America Express …', a spus Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan, despre cele mai grele momentele din America Express

Artista a declarat că împreună cu Andreea Antonescu au reușit să ducă la bun sfârșit proiectul de televiziune. Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară, având în vedere că era însărcinată. Blondina a dezvăluit care au fost momentele în care au vrut să plece din competiție.

„Câteva momente aufost în care am vrut să revin acasă, din cauza mizeriei. Mizeria ne-a terminat pe toți. Trebuia să dormim la oameni acasă, doar că tot oamenii cu posibilități reduse te cazau. (…) Mizeria nu are de-a face de multe ori cu sărăcia și nimeream în locuri foarte dificile, dar ne-am mobilizat și am făcut abstracție.', a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Antonescu va deveni mamă pentru a doua oară

Andreea Antonescu este însărcinată în aproape șase luni și este extrem de fericită că va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta are o relație cu Victor de ceva timp, dar artista nu a divorțat în acte de Traian Spark, fostul ei soț și tatăl fiicei sale. Ei bine, înainte să nască, Traian a venit din America, acolo unde locuiește, pentru a semna actele de divorț.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton