Ce spun angajaţii despre celebrităţi

 Florentina Liutic
.

La Hollywood, cei care lucrează pentru celebrități sunt primele persoane care află cele mai intime detalii din viața acestora și ultimele pe care vedetele ar trebui să le supere.

 

Furia angajaților după ce își dau demi­sia este direct proporțională cu pretențiile angajatorilor celebri din tim­pul colaborării lor profesionale. Dezvă­luirile extrem de intime, denaturările voite pentru un plus de spectaculozita­te, învinuirile, jignirile și per total, anu­larea omului pentru care au lucrat fac din angajații celebrităților o tagmă aparte. O castă, o frăție unde regula de aur este să destabilizeze adversarul și, eventual, să-l scoată (șifonat) din circuitul monden.

 

PĂSTRAȚI LINIȘTEA ȘI CURĂȚENIA!

 

Primele care sunt gata să rupă clauzele de confidențialitate sunt bonele. În to­pul celor mai surprinzătoare destăinuiri sunt cele despre familia Jolie-Pitt. Potri­vit îngrijitoarelor care s-au ocupat în ultimii ani de cei mici, imaginii impeca­bile de pe covorul roșu i se opune o rea­litate tristă atunci când Brad, Angelina și cei șase copii ai lor se află în intimita­tea propriului cămin. „Casa lor este un haos total care depășește orice închipui­re – tot timpul se aud țipete, urlete, zgo­mote ciudate, înjurături, tropăituri, bă­tăi între cei mici, mai ales între Maddox și Pax…, declara o fostă bonă în urmă cu câțiva ani. În afară de asta, se pare că nici curățenia nu este unul dintre punc­tele lor forte, în casa lor domnind, din câte se pare, o dezordine cruntă. „Peste tot sunt haine și jucării aruncate, amba­laje de la dulciuri, mormane de lucruri pe care nici nu le mai poți distinge, cutii cu resturi de pizza care stau cu lunile prin casă, mâncare uscată, pastă de dinți pe pereți când se luptă copiii, urme de mâini murdare peste tot, mărturi­sea unul din foștii angajați ai familiei acum doi ani.

 

Despre limbajul colorat al celor șase progenituri au vorbit mai multe persoa­ne care au lucrat la un moment dat în casa celor mai celebri actori de la Holly-wood. Mai mult decât atât, se pare că cei mici petrec destul de mult timp ui­tându-se la tot felul de filme demne de Zmeura de Aur, mănâncă doar junk food, iar Maddox bea alcool și conduce mașina prin jurul proprietății. Una din­tre bone mărturisea la un moment dat că, „și când e acasă, Angelina stă la ea în cameră și vorbește la telefon. Îi place să aibă imaginea mamei perfecte, dar de fapt nu petrece prea mult timp cu copiii ei. Nici bodyguarzii nu au cele mai frumoase amintiri legate de Angelina, despre care povestesc că obișnuia să arunce cuțite în pereți când era nervoa­să sau le cerea s-o ducă la 4 dimineața cu mașina ca să-și cumpere hamburgeri.

 

Tot gărzile de corp au dezvăluit și secre­te din intimitatea Juliei Roberts, actrița cunoscută drept „frumușica de la Hollywood datorită rolului din „Pretty Woman. Totuși, nu a fost nimic „pretty în apariția ei cu păr la subraț pe covorul roșu la premiera filmului „Notting Hill (1999) și nici atunci când a declarat că nu folosește deodorant pentru că nu vrea să polueze planeta. Unul din foștii ei bodyguarzi a declarat la un moment dat că vedeta, cuprinsă de patima ecologiei, nu are un ritual de igienă corporală prea bine pus la punct, tocmai din dorința de a economisi apă. Același agent de pază a declarat că nici soțul ei nu este diferit, cei doi fiind cu­plul perfect din acest punct de vedere.

 

TIRANI ÎN ROCHII HAUTE COUTURE

 

De curând, două foste angajate ale lui Mariah Carey, asistenta personală și bona copiilor, au amenințat că o dau în judecată pe artistă după ce le-ar fi cauzat sechele emoționale grave. În primul rând, angajatele s-au plâns de lipsa ore­lor libere, dat fiind că artista pretindea despotic ca ele să fie mereu la dispoziția ei și a gemenilor. În al doilea rând, ar fi vorba de tonul ei mereu ridicat și de ati­tudinea arogantă pe care o avea mereu față de ele, mai ales atunci când consu­ma alcool sau sirop de tuse pe bază de codeină, substanță de care ar fi depen­dentă. În plus, Mariah își copleșea angajații cu pretenții ridicole, de la băile în înghețată cu trufe, până la faptul că tot personalul trebuia să poarte haine negre, tocmai pentru ca ea să iasă în evidență.

 

Incidentul a amintit de pățaniile unei alte dive, pentru care cuvintele n-au fost de ajuns în momentul în care n-a fost mulțumită de angajații ei. La începutul anilor 2000, știrea că Naomi Campbell și-a pălmuit menajera din motive răma­se încă neclare făcea înconjurul lumii, femeia fiind de fapt doar una dintre an­gajatele agresate de supermodel. Mult mai celebru a fost cazul Georginei Gala­nis, asistenta personală a lui Naomi, pe care a lovit-o cu un telefon mobil, sau al menajerei care a avut aceeași soartă. Aceasta din urmă s-a ales cu patru copci în zona capului după ce Campbell a ră­nit-o cu un Blackberry decorat cu crista­le Swarovski. În ambele cazuri, rezulta­tul a fost asemănător: modelul a plătit sume importante ca despăgubire și a urmat terapii de stăpânire a furiei.

 

DRAGOSTE IMAGINARĂ

 

Dinamica relațiilor dintre celebrități și angajații lor a demonstrat că între pro­fesionalismul fad și aventurile amoroase consumate se află zona ambiguă a iubi­rilor închipuite. Femei și bărbați deopo­trivă, persoanele care lucrează pentru vedete își imaginează uneori că primesc semnale intime de la angajatorii lor și par a fi gata să le răspundă conștiincios. Ca unor sarcini de serviciu obișnuite. Singurul neajuns în astfel de situații este acela că nu se pot da verdicte clare atunci când diverse zvonuri ajung în presă, așa cum s-a întâmplat, de exem­plu, în cazul lui David Beckham sau al lui John Travolta, care a fost acuzat de unul dintre foștii săi angajați că ar fi întreținut relații sexuale în repetate rân­duri. Pilotul Douglas Gotterba, cu care Travolta se judecă în prezent, a lucrat pentru compania aerienă a actorului timp de șase ani, înainte să-și dea demi­sia în 1987. Pe de altă parte, o fostă asis­tentă personală a fotbalistului a susținut la un moment dat că a avut o aventură cu acesta, în timp ce Victoria era preo­cupată să construiască imaginea familiei perfecte. În timp ce scandalul din fami­lia Beckham s-a stins de la sine, John Travolta susține că toate acuzațiile sunt false și spune că știe și motivul pentru care a fost târât în acest scandal: banii.

 

 

CÂND VEDETELE ȘI ANGAJAȚII „SE ÎMPRIETENESC'

 

 

Britney Spears și Kevin Federline s-au îndrăgostit unul de celălalt în 2004, pe vremea când el era unul dintre dansatorii ei. Și-au prezentat iubirea în cadrul reality show-ului „Britney & Kevin: Chaotic'. Trei luni mai târziu rosteau jurăminte fierbinți de iubire eternă, uitate în 2006, când au divorțat destul de zgomotos.

 

Cam la fel au stat lucrurile și în cazul lui Jennifer Lopez și al lui Chris Judd, dansa­torul ei din videoclipul „Love Dont Cost A Thing', cu care a fost căsătorită mai puțin de un an. De altfel, prima căsnicie a divei a fost tot cu unul dintre angajații ei, Ojani Noa, bodyguard și antrenor personal.

 

Prințesa Victoria a Suediei s-a căsătorit cu Daniel Westling, antrenorul ei personal, devenit acum Duce de Vastergotland.

 

Ethan Hawke i-a cerut mâna lui Ryan Shawhughes, bona celor doi copii pe care îi are cu Uma Thurman, iar povestea de iubire dintre Heidi Klum și bodyguardul ei, Martin Kirsten, care a și determinat divorțul de Seal, a făcut înconjurul lumii. Căsnicia dintre fotomodel și cântăreț părea atât de solidă, încât nimeni nu a prevăzut ruptura.

 

CLAUDIA COJOCEA, FOTO:

 

Angelina Jolie si Brad PittAngelina Jolie si Brad Pitt

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton