Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a. Au un mesaj puternic în spate

 Dumitrache Laura
.

Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a. Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Vestea morții sale a îndurerat poporul britanic, dar și întreaga lume. Cei care au apreciat-o i-au adus un omagiu încă din prima zi, iar mii de buchete de floarea soarelui au împânzit Palatul Buckingham și Palatul Balmoral. Iată ce semnificație are această floare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a. Regina Elisabeta a avut cea mai lungă domnie din regat , de 70 de ani, iar moartea sa a încheiat o epocă. După căderea Cortinei de Fier și începutul Războiului Rece au avut loc numeroase evenimente care au avut loc pe scena internațională.

Flori pentru reginaFlori pentru regina

Când Prințesa Diana s-a stins din viață, britanicii au venit la Palatul Buckingham cu aceleași flori, floarea-soarelui. Această floare are un impact puternic și o semnificație unică în rândul britanicilor. Regina Elisabeta a II-a a domnit vreme de 70 de ani, fiind martoră a numeroase evenimente importante.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a murit.Suverana avea 96 de ani

Citește și: Prințul Harry, primul mesaj după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a:”Până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și…”

Citește și: Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a.Băiețelul avea o relație specială cu străbunica lui

Citește și: Prințul Harry a ajuns la Palatul Balmoral, locul unde a murit Regina Elisabeta a II-a.Meghan Markle nu l-a însoțit

Ce simbolizează buchetele de floarea-soarelui aduse de britanici, ca omagiu, pentru Regina Elisabeta a II-a

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a îndurerat poporul britanic, dar și restul lumii. Britanicii i-au adus un ultim omagiu celei care a fost Suverană vreme de 70 de ani. Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Cei care au iubit-o și apreciat-o i-au adus un ultim omagiu, fie la Palatul Balmoral, fie la Palatul Buckingham.

Printre milioane de buchete aduse, se numără și buchete de floarea-soarelui. Această floare are o semnificație aparte pentru britanici. Potrivit wowbiz.ro, sutele de mii de buchete de floarea soarelui au fost aduse de oamenii care au îndrăgit-o pe Regina. Iată imaginile AICI!

Floarea soarelui simbolizează dragostea și respectul veșnic

Semnificația floarea-soarelui este una specială. Această simbolizează dragostea și respetul veșnic. Britanicii au declarat că această floare marchează recunoștința și multumirea pentru bucuria și fericirea pe care Regina Elisabeta a II-a a adus-o de-a lungul anilor.

Florea-soarelui este un simbol al recunoștinței și al iubirii. Oamenii care o oferă vor să își arate dragostea, fidelitatea si devotamentul veșnic pentru persoana care o primește.

Prințesa Diana a primit milioane de buchete de floarea-soarelui în 1997

Prințesa Diana, prima soție a lui Charles a murit într-un accident rutier, în 1997. Moartea ei a șocat o lume întragă, iar milioane de britanici și-au arătat dragostea și recunoștința aducând mii de buchete de floarea-soarelui în fața palatului Buckingha,. Munți de flori au înconjurat gardul palatului din Londra, iar oamenii au fost extrem de îndurerați de pierderea prințesei.

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată la Londra, pe 19 septembrie. Cortegiul regal va pleca de la Westminster Hall către Westminster Abbey și va ajunge la Palatul Windsor.

Sursa foto: Captura video Youtube , Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton