Ce sfat i-a dat Tavi Clonda Gabrielei Cristea, după ce a născut două fetițe: „Să nu faci și tu greșeala asta!”

 Borcilă Andreea
.

Ce sfat i-a dat Tavi Clonda Gabrielei Cristea, după ce a născut două fetițe. După șapte ani de căsnicie, cei doi își împart și momentele bune, și pe cele mai puțin bune, ca în orice cuplu. Au împreună două fetițe superbe pe care le iubesc necondiționat. Pentru ei, secretul unei relații de lungă durată constă în câteva lucruri simple și la îndemână. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. În 2015, și-au unit destinele și au devenit părinții celor două fetițe, Victoria și Iris. Prezentatoarea de la Mireasa: Capriciile iubirii, marca Antena Stars, și artistul Tavi Clonda s-au cunoscut și îndrăgostit încă de pe vremea când erau colegi pe același platou de filmare, la o emisiune matrimonială, de la Kanal D. 

tavi-clonda-familietavi-clonda-familie

Mulți dintre fanii celor doi s-au întrebat care este secretul unei căsnicii împlinite. Totul se rezumă la multă răbdare, iubire, respect, niște lucruri firești care se întâmplă între doi oameni, într-o relație. Comunicarea este esențială, iar artistul crede că este important să spunem ce ne deranjează, fără să-l supărăm însă pe celălalt. Ori să lăsăm, de la noi, atunci când e cazul și să completăm ce e de completat. 

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie:”Sunt gelos, dar…”

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Și-au proiectat singuri casa:”Este foarte greu de întreținut”

Citește și: Prodanca i-a luat lui Reghe mașina de 450.000 de euro oferită cadou de ziua lui:”Vreau banii mei înapoi”

Citește și: Solistul trupei Kalush Orchestra, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina, la război.Și-a luat rămas bun de la iubita lui 

Ce sfat i-a dat Tavi Clonda Gabrielei Cristea, după ce a născut două fetițe 

Într-un interviu pentru Ego.ro, Tavi Clonda a vorbit deschis despre relația cu soția lui, Gabriela Cristea. După ce au apărut copiii, inevitabil s-au produs și niște schimbări atât fizice, dar și din punctul de vedere al timpului. Chiar dacă au trecut și prin momente tensionate, cei doi sunt optimiști, iar asta pentru că știu, de fiecare dată, cum să iasă dintr-un impas.  

„Știu multe cazuri în care după ce au făcut copii, mamele și-au neglijat soții. I-am spus: să nu faci și tu greșeala aceasta!. Multe au făcut micuți și pe soți i-au dat la o parte, iar ei și-au pierdut răbdarea și au plecat în altă parte sau au decis să se apuce de prostii.

Acest lucru nu înseamnă că bărbatul nu trebuie să fie lângă femeie. El trebuie să fie alături de ea când naște, ținând cont că este confuză, intervin problemele hormonale. Nouă ne-a ieșit, sperăm să fie totul bine și pe viitor, deși nu ar avea de ce să nu fie', a răspuns artistul. 

Cum se înțelege Tavi Clonda cu Gabriela Cristea 

Prezentatoarea tv a demonstrat, de fiecare dată, că are o personalitate puternică, mai ales că îndeplinește cu succes mai multe roluri: de mamă și de soție. Tavi Clonda recunoaște că și el, la rândul lui, trebuie să aibă personalitate pentru a putea iubi o femeie puternică. 

„În primul rând, să fie bărbat. Acest lucru înseamnă să ai personalitate, să știi cum să iubești o femeie, să fii puternic, să fii foarte stăpân pe tine și să nu ai ezitări, să știi cine ești, căci atunci ai și încredere și să fii protectiv. O femeie simte iubirea și dorința de a se căsători cu cineva în momentul în care zice: da, bărbatul acesta poate să fie tatăl copiilor mei. Când Gabriela merge la emisiune, lasă copiii cu mine și nu are niciun stres. La fel trebuie să simtă și un bărbat', a mai continuat el.

Tavi Clonda: „Cu ea vreau'

Întrebat dacă știe exact când și-a dat seama că Gabriela Cristea va fi mama copiilor lui, artistul a mărturisit că totul a fost treptat și că au fost mai multe momente: „poate a fost o seară în care am stat la un pahar de vin și m-am gândit, dar am luat lucrurile treptat, nu le-am forțat. Totul a mers natural și s-a legat. Când am vrut să o cer în căsătorie aveam emoții, nu mai făcusem chestia aceasta. Am zis: stai puțin, cu ea vreau, uite ce mișto e!. Nu cred că a fost un moment, ci mai multe', a mai precizat Tavi Clonda pentru sursa citată anterior. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton