Ce sex are bebelușul lui Mircea Moldovan de la Insula Iubirii: "Atunci când mi-a zis că este însărcinată..."

 Iacob Antonia
.

Cine își mai aduce aminte de Mircea Moldovan? Tânărul a fost una dintre cele mai apreciate ispite de la ‘Insula iubirii’. După ce ani la rând a făcut parte din proiectul de la Antena 1, acesta a anunțat că se retrage de pe micile ecrane. În plus, el urmează să devină tătic pentru prima dată și a spus și ce sex va avea bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pentru cei care nu știu, Mircea Moldovan a fost unul dintre cei mai râvniți bărbați de la ‘Insula iubirii’. După ce a părăsit emisiunea, el și-a dorit enorm să-și întemeieze o familie, vis care i s-a îndeplinit. De mai bine de doi ani, fosta ispită de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Simona. Cei doi vor deveni părinți în curând.

mircea-1mircea-1

Iubita lui Mircea Moldovan este însărcinată în șapte luni, iar peste câteva luni va aduce pe lume un băiețel. Într-un interviu pentru Cancan.ro, Mircea Moldovan a dezvăluit cum a cunoscut-o pe mama viitorului său copil.

Ce sex are bebelușul lui Mircea Moldovan de la Insula Iubirii

„Am cunoscut-o pe iubita mea acum câțiva ani, în cadrul unui job, la o defilare. Atunci când mi-a zis că este însărcinată, pentru mine a fost wow. A fost o surpriză foarte plăcută, mă așteptam la acest lucru, dar atunci când mi-a zis, am rămas fără cuvinte. Acum este însărcinată în șapte luni și este totul așa cum trebuie, mulțumim lui Dumnezeu. O să fie un băiețel, un baby Hulk, un mini-Mircea.

E ceva nou și pentru mine acest lucru, dar și pentru iubita mea, o să fie o experiență pentru noi, la fel ca la Insulă. Nimeni nu s-a născut învățat, o să învăț pe parcurs, chiar nu știu cum o să fiu în rolul de tătic.', a spus fosta ispită, pentru Cancan.ro.

Citește și: Mama gemenilor din Ploiești, acuzată oficial de ucidere din culpă. Decizia luată în cazul prietenei Alina, care se afla în apartament

Citește și: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii va deveni tată. Cum l-a anunțat iubita că este însărcinată

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii și iubitul ei s-au căsătorit. Cei doi și-au botezat fetița în aceeași zi

Citește și: Bărbatul care a bătut-o pe Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost prins și dus la audieri: „Se va ajunge la proces'

După ce se va naște bebelușul, Mircea Moldovan și iubita lui au planuri de căsătorie.

‘Ne-am gândit și la căsătorie, dar momentan avem alte planuri, cel mai probabil anul viitor se va întâmpla acest lucru’, a mai spus acesta.

Cum a fost înșelat de fosta iubită

Dacă în prezent Mircea Moldovan o duce bine pe plan sentimental, situația nu a stat la fel dintotdeauna. Fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit că a fost înșelat de una dintre iubitele lui, mai exact de prima lui parteneră din Italia.

Potrivit spuselor lui Mircea Moldovan, a aflat că femeia îl înșeală, după ce cineva i-a trimis o fotografie cu ea și cu bărbatul respectiv. În imagine, cei doi se țineau de mână. Iubita lui de atunci l-ar fi trădat în timp ce fosta ispită se afla la muncă.

„Da, am fost înșelat. Mi s-a întâmplat cu prima parteneră din Italia, nu aveam timp pentru ea, eram concentrat pe muncă, când femeia vede că poate, încearcă și mai mult. Dezamăgirea a fost că a încercat cu unul care era net inferior mie. Aveam vreo 7, 8 luni. În Italia dacă ajungi la ea acasă e deja foarte serioasă treaba.

Mi-a zis cineva că a fost la bar cu cineva, mi-a trimis o fotografie cu ei de mână, eu eram la muncă. Mi-a zis că nu are ce să facă, că eu eram la muncă. Fata avea nevoie să iasă. E o perioadă, un episod, treci peste. Pot să am în continuare încredere în femei. Nu pot să am acum o relație stabilă, nu mă simt pregătit, când voi face asta îmi voi face o familie, va fi ceva serios’, spunea Mircea Moldovan la Antena Stars, în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton