Ce se va întâmpla în ultimele episoade din VLAD. Imagini exclusive cu ultima secvență din serial

 Miniosu Alexandra
.

VLAD este aproape de final, iar fanii sunt curioși să afle mai repede ce se va întâmpla în ultimele episoade. Întreaga echipă s-a gândit să le facă telespectatorilor o mega-surpriză înainte ca pelicula să ia sfârșit, dezvăluindu-le câteva detalii inedite din serial. De asemenea, au apărut și imagini exclusive din episoadele ce urmează să apară la televizor, dar și cu ultima secvență din serialul de pe Pro TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au mai rămas doar câteva săptămâni până când serialul VLAD se va termina. Pelicula difuzată pe Pro TV a făcut senzație în toată țara, ținându-i în permanență pe telespectatori cu sufletul la gură. Povestea prezentată pe micile ecrane i-a captivat complet și i-a ținut mereu în suspans. Ultimul sezon i-a lăsat de foarte multe ori fără cuvinte, având în vedere că evoluția personajelor principale a fost de-a dreptul spectaculoasă.

Echipa-VLAD-filmare-scena-finalaEchipa-VLAD-filmare-scena-finala

Înainte ca ultimele episoade din VLAD să fie difuzate, echipa serialului a dat puțin „din casă' și a scos la iveală câteva detalii inedite. Cei care au contribuit la acest proiect fenomen, atât actori, cât și cei din spatele camerelor, au transmis că acest serial va arăta că, în final, totul se plătește. Pe lângă asta, ei au împărtășit și câteva imagini, în premieră, din cadrul peliculei, una de la filmarea ultimei secvențe din serial și două din episoadele ce vor urma.

Citește și: Olimpia Melinte din VLAD a suferit pierderi de memorie după a doua naștere:„Am fost afectată când am filmat'

Citește și: Ce dietă ține Andrei Aradits din VLAD:”20 de ore nu mănânc nimic”

Citește și: Maia Morgenstern are COVID-19:„Am fost la spital'

Citește și: Ramona Bădescu, dezvăluiri neașteptate despre fostul soț:„Cât a fost însurat cu mine a avut un copil'

Ce se va întâmpla în ultimele episoade din VLAD

Echipa VLAD a făcut un gest emoționant pentru telespectatorii ce au urmărit cu drag fiecare episod din fiecare sezon. Actorii și cei din spatele camerelor au compus o scrisoare emoționantă pe măsură ce se pregăteau să filmeze ultima secvență. Le-au mulțumit tuturor pentru fidelitatea de care au dat dovadă, spunând că le-au urmărit atent toate reacțiile, dar și așteptarea pe care au investit-o în acest ultim sezon.

„Dragă telespectatorule VLAD, îți scriem acum, pe măsură ce ne pregătim să filmăm ultima secvență din Vlad și finalul poveștii noastre devine tot mai concret. Da, totul are un final și inevitabilul acestui fapt ne ia pe sus și la VLAD.
Aici, pe platou, povestea cu toate ale ei se termincă. Cu emoție, cu tristețe, cu bucuria lucrului împlinit, cu spaima golului care va rămâne după ce vom încheia. La televizor mai sunt câteva săptămâni în care zilele de luni vor aduce povestea noastră în casele voastre.

Câteva ore de Vlad, după care totul va fi doar o amintire. Am urmărit îndeaproape reacțiile voastre, am simțit patosul vostru, bucuriile sau dezamăgările pe care le-ați avut și așteptarea incredibilă pe care ați investit-o în acest ultim sezon', a transmis echipa VLAD, într-un comunicat oficial.

Imagini exclusive cu ultima secvență din serial

Echipa VLAD a mai transmis că mai e foarte puțin timp până ce fiecare personaj al poveștii va plăti prețul faptelor sale. Astfel, se va arăta că fiecare personaj, fie el principal sau secundar, vechi sau proaspăt, a avut un rost și un drum bine stabilit.

„Asta ne aduce aminte de un citat din Contele de Monte Cristo: „Înțelepciuea umară se rezumă la două cuvinte: așteptare și speranță'. Speranța că adevărul se va afla, că Vlad o să se răzbune, că greșelile trecutului vor fi plătite, dar și răbdarea de a aștepta aceste lucruri.

Mai e foarte puțin și fiecare personaj al poveștii noastre va plăti prețul faptelor lui și prin asta, speranțele și așteptările voastre vor fi împlinite. VLAD este, în primul rând, o poveste despre adevăr și fiecare personaj, fie el principal sau secundar, vechi sau proaspăt apărut în acest ultim sezon, are drumul lui și rostul lui', se continuă în scrisoare.

Echipa Vlad a compus o scrisoare pentru fani

În încheiere, în scrisoarea transmisă de echipa VLAD se precizează că fanii vor vedea că într-un final totul se plătește. Astfel, conform acesteia, roata întâmplărilor din poveste se va mai învârti o ultimă dată, fie ea pătrată.

„Încă puțin și aceste drumuri se vor intersecta și roata întâmplătilor (chiar și pătrată) se va mai învârti o ultimă dată. Până atunci, noi, echipa VLAD, atât cei din față, cât și cei din spatele camerei, vă mulțumim pentru dragostea și fidelitatea voastră timp de peste 60 de episoade. A fost un drum lung și deloc ușor, dar, așa cum am tot zis-o, la final totul se (răs)plătește.', se mai precizează în scrisoare.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton