Ce se va întâmpla acum cu locuința în care Cristina Țopescu a murit

 Lixandru Livia
.

Moartea fulgerătoare a Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă și a lăsat multă durere în sufletele celor care au cunoscut-o și i-au fost aproape în multe momente al vieții.

646×404-6-1646×404-6-1

După dispariția jurnalistei în vârstă de 59 de ani, multe detalii surprinzătoare au ieșit la iveală. Deși mulți au crezut că locuința în care stătea aceasta era proprietate personală, ei bine, Cristina Țopescu locuia cu chirie, în județul Ilfov.

Casa în care jurnalista locuia se află in Tunari, Ilfov, într-un complex rezidențial. Locuința era închiriată de către Cristina Țopescu de la un particular, aceasta făcând parte dintr-un ansamblu de patru case lipite, fiecare cu o curte mică. În acea zonă o astfel de casă se închiriază contra sumei de 500 euro, potrivit unor surse citate de Cancan. Astfel că acum, casa în care jurnalista a locuit o să fie dată spre închiriere, scrie sursa citată.

Crstina Țopescu va fi incinerată

Familia Cristinei Ţopescu a decis ca trupul jurnalistei să fie incinerat, urmând ca cenuşa să ajungă la mama ei, în Oradea. Cristina Ţopescu a fost găsită moartă pe 12 ianuarie și va fi incinerată miercuri, iar medicii legişti au concluzionat că ar fi decedat cu puţin timp înainte de Revelion.

Incinerarea Cristinei Ţopescu va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriul Vitan- Bârzeşti din Bucureşti. Prezent va fi fratele mei mare al realizatoarei TV, Cristi Ţopescu, iar cenuşa sa va fi dusă în Oradea, oraş în care trăieşte mama sa, în prezent.

FOTO: Spynews, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton