Ce se întâmplă la Românii au Talent, în ediția de astă seară: „Cu două săptămâni înainte de nuntă, a murit în accident de mașină”

 Raiciu Adriana
.

Ce se întâmplă la Românii au talent, în ediția din această seară. O nouă ediție spectaculoasă la Românii au talent. Vineri, 15 aprilie, cei patru jurați, dar și telespectatorii vor putea vedea numere impresionante de dans, muzică, dar și momente de acrobație. O femeie de 53 de ani, comparată cu Nadia Comăneci, va urca pe scena și va lăsa pe toată lumea fără cuvinte. Iată ce dramă ascunde!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă la Românii au talent, în ediția din această seară. Este vineri, așa că e vremea pentru întâlnirea cu show-ul care pentru câteva ore șterge toate grijiile și aduce zâmbetul. E timpul pentru clipele de visare provocate de o voce superbă, de un dans perfect executat sau de o acrobație nemaivăzută, pentru a-i cunoaște pe oamenii care au depășit orice provocare a vieții, au muncit pentru visul lor și acum și-au găsit curajul de a urca pe scena care schimbă viitorul. La masa juriului se vor așeza cei patru jurați- Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Romanii-au-talentRomanii-au-talent

Numele speciale vor exista și în ediția de vineri, 15 aprilie, la Românii au talent. Muzică, momente de acrobație, dans și multe alte surprize sunt pregătite pentru telespectatori.

Citește și: Actorul Cătălin Neamţu, la un pas de tragedie la Românii au Talent:„Să mori pe scena unui show de talente…'

Citești: Andra, dezvăluiri intime la Românii au talent:”Nu am fost atât de proastă să mă pup doar cu Măruță”

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul Elenei Udrea, în Bulgaria.Cum a primit sentința

Citește și: Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit.Imagini spectaculoase de la nunta de 3 milioane de lire

Ce se întâmplă la Românii au talent, în ediția din această seară

În ediția din seara aceasta de la Românii au talent vor exista momente unice de dans, muzică și numere de acrobație. O femeie de 53 de ani, care este în lumea circului din 1987, pășește pentru prima dată pe scenă și reușește să impresioneze pe toată lumea cu numărul său, dar și cu poveste sa de viață.

Viața concurentei de la Românii au talent nu a fost deloc ușoară. După o relație încărcată de durere și suferință, a fost convinsă că l-a găsit pe bărbatul vieții ei, însă ceea ce a urmat a fost o altă lovitură: 'Cu 2 săptămâni înainte de nuntă, a murit în accident de mașină'. Toate acestea vrea să le lase în urmă: 'Seara asta e un moment important'.

Ce concurenți urcă pe scenă

Concurentul de 31 de ani, din Timișoara, care pășește în emisiune este pasionat de dans și face de ani buni asta.

'Am venit să vă arăt ce visez eu la muncă, în fiecare zi', le va spune el celor din sală înainte de a-și prezenta momentul. Dacă este cu adevărat la un nivel înalt sau mai are muncă, rămâne să
descoperim în câteva ore.

Pasionată de muzică de când era mică, soarta a purtat-o pe alte drumuri. În prezent, la 54 de ani, este bucătar la spital. 'Nu mă regăsesc în meseria asta', va declara ea înainte de a urca pe scenă. După mulți ani în care și-a pus visul deoparte, este decisă să arate că ar fi putut avea o șansă în cariera pe care doar și-a imaginat-o. Ce părere vor avea jurații despre interpretarea ei, aflăm curând.

Multe alte momente vor fi pregătite pentru seara de vineri, 15 aprilie, la Românii au talent. Astfel, nu ratați nici astăzi, de la ora 20:30, șansa de a vă bucura de talentul adevărat, doar pe PRO TV!

sursă foto- Comunicat de presă, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton