Cum arată mormântul Mădălinei Manole, la 10 ani de la moartea artistei: fanii n-au uitat-o și s-au dus la cimitir, în ziua comemorării

 Lupescu Anca
.

Pe 14 iulie 2020 se împlinesc 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Artista trebuia să împlinească 53 de ani, însă în urmă cu 10 ani ea a fost găsită moartă, pe podeaua casei sale, după ce a decis să se sinucidă.

Cântăreața s-a sinucis înghițind o substanță extrem de toxică, furadan. Mădălina Manole a fost găsită dimineața, de soțul ei, Petru Mircea.

Cântăreața a făcut un gest care i-a șocat pe apropiații săi, cu atât mai mult cu cât ea avea un copil în vârstă de 1 an, pe care și l-a dorit enorm. 

Biletul de adio dureros lăsat de Mădălina

Mădălina Manole a lăsat un bilet, o scrisoarea compusă cu puțin timp înainte să se sinucidă:

Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui!

images-4-2images-4-2

Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi, dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela'.

Scandal între familia artistei și soțul ei

Mama Mădălinei a murit cu marea durere de a nu-și mai vedea nepotul, din cauza scandalului dintre soțul artistei și familia ei. Și acum, Petru Mircea și băiatul lui de 11 ani se duc la cimitir în Ploiești, la mormântul Mădălinei Manole atunci când știu că nu se vor întâlni cu rudele artistei.

Fanii artistei nu au uitat-o chiar dacă au trecut 10 ani de la moartea acesteia. Mormântul Mădălinei Manole este plin de flori în această perioadă, iar pe pagina de socializare ce-i poartă numele sunt numeroase mesaje. 'Astăzi Mădălina Manole ar fi trebuit să împlinească 53 de ani, nu să plângem 10 ani de la moartea ei', a scris un fan al Mădălinei Manole. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton