Adevărul despre vizita prelungită a Iuliei Vântur în România. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan

 Dumitrache Medeea
.

Iulia Vântur se află în România de mai bine de o lună și, recent, și-a sărbătorit ziua de naștere în București. Surprinzător este faptul că Salman Khan a lipsit de la eveniment. Imediat au apărut zvonuri conform cărora cei doi s-au despărțit, dar adevărul pare să fie altul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur s-a întors în România de mai bine de o lună, însă fără Salman Khan. Recent, aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, având alături doar prietenii apropiați. Actorul indian a lipsit de la eveniment, moment în care au apărut numeroase zvonuri care spun că cei doi s-ar fi despărțit.

vantur1vantur1

Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan

Faptul că Iulia Vântur stă atât de mult în România, iar Salman Khan nu a venit nici măcar pentru ziua ei de naștere a trezit multe suspiciuni. Se pune oare problema unei despărțiri?

Citește și: Metoda inedită prin care Iulia Vântur s-a lăsat de fumat:

Citește și: Ce bea Iulia Vântur în fiecare dimineață pentru o siluetă perfectă

Citește și: Îl mai ții minte pe Vlad Miriță?

Citește și: Cine e Dan Alexandru, fiul Mirabelei Dauer:

Ei bine, surse apropiate Iuliei Vântur au spus, pentru wowbiz.ro, că cei doi se înțeleg foarte bine, însă problema ar fi alta. Vedeta s-a întors în România deoarece trebuie să obțină o nouă viză de lucru pentru următorii 4-5 ani. Așadar, cuplul Iulia Vântur – Salman Khan rămâne pe poziții.

Și în anul 2016, Iulia Vântur a stat în România aproape 3 luni, tot din aceeași cauză. Deși impresarul ei din India făcea eforturi majore pentru a rezolva situația, Iulia tot nu reușea să-și obțină viza de muncă.

Iulia Vântur, superstar în India

Nu este o surpriză faptul că Iulia Vântur este considerată un superstar în India. Româna se bucură de celebritate alături de Salman Khan, deși nu mai este de ceva timp numită „protejata' lui. Iulia Vântur a reușit să-și clădească o carieră în actorie, în India.

Vedeta este așteptată în Mumbai, în noiembrie, pentru premiera filmului „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala', în care Iulia joacă rolul principal. Anul trecut, blondina a filmat, la Londra, pentru producția „Jack Stall Dead', care va avea premiera tot în acest an.

Pe lângă actorie, Iulia Vânturi a înregistrat mai multe melodii în limba hindi. Piesele au ajuns pe coloana sonoră a mai multor filme de succes de la Bollywood.

Vezi şi unde poţi face rafting, bungee jumping şi unde te poţi da cu parapanta în România!

Citeşte şi despre cabane montane la altitudine din România!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton