Ce se întâmplă, de fapt, în spatele filmărilor pentru emisiunea „40 de întrebări”. Denise Rifai: „În platou, sunt tensiuni foarte mari pentru că…”

 Borcilă Andreea
.

Ce se întâmplă, de fapt, în spatele filmărilor pentru „40 de întrebări'. Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste de la noi. Își face treaba cu profesionalism cu fiecare ediție a propriei sale emisiuni de la Kanal D, fără să le arate celor din platou întrebările prestabilite. Din acest motiv, diferite personalități acceptă invitația moderatoarei tv și rar refuză să apară pe micul ecran. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denise Rifai și-a câștigat și mai mulți fani, după ce a devenit moderatoarea emisiunii 40 de întrebări, care se difuzează la Kanal D. Jurnalista adoptă de fiecare dată o ținută elegantă, o atitudine sobră și se documentează temeinic pentru fiecare ediție, care de cele mai multe ori are un real succes.

denise-rifai-7denise-rifai-7

Totodată, fanii se întreabă cum anume decurg lucrurile în spatele camerelor de filmat. Invitații sunt diferiți, din domenii variate, cu personalități unice, însă Denise Rifai reușește să rămână fermă pe poziție și să le adreseze întrebări nu tocmai comode. 

Citește și: De ce poartă Denise Rifai mereu haine negre, la emisiune:„Această non-culoare…'

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări' și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…'/ EXCLUSIV

Citește și: Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de violență:”Nu mai are ce căuta în casa mea”

Citește și: Amna s-a tratat, timp de un an, pentru o boală incurabilă pe care nu o avea:”Am fost diagnosticată greșit”

Ce se întâmplă, de fapt, în spatele filmărilor pentru emisiunea „40 de întrebări'

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi. În emisiunea pe care o moderează, la Kanal D, vedeta știe exact ce întrebări să le pună invitaților, chiar dacă, de cele mai multe ori, nu sunt ușor de primit. Într-un interviu pentru Fanatik, celebra jurnalistă a vorbit deschis despre ce se află în spatele camerelor de filmat pentru „40 de întrebări'. Formatul emisiunii, spune ea, este unul strict și vine în favoarea invitatului, care are ocazia să-și povestească cele mai mari secrete, dar mai ales să lămurească lucrurile care au rămas nerezolvate în viața sa. 

„În secunda în care oamenii te știu, dar nu te cunosc, vii la mine, automat îți spui adevărul tău. Și dincolo că spui ce vrei, omul de acasă te simte că ești autentic, sau că minți sau că ai emoție, sau îți simte punctul slab.

În platou, sunt tensiuni foarte mari pentru că este o emoție în primul rând. Oricât de mult ai anticipa sau te-ai gândi la ce aș putea eu să întreb, automat se creează acolo o tensiune. 

Toată lumea care a fost la 40 de întrebări a ieșit iubită după emisiunea asta. Doar să ai puterea să-ți treci încă o dată viața prin ochi și să ne explici poate sau să te lași descoperit. Acesta este secretul celor 40 de întrebări', a precizat jurnalista. 

Denise Rifai: „Am nevoie de o vacanță'

Prezentatoarea tv muncește foarte mult, iar fanii știu deja asta. Frumoasa jurnalistă nu prea are timp și pentru ea, însă are mare grijă la ceea ce mănâncă, chiar dacă agenda ei e una foarte încărcată. Vedeta se gândește, totuși, să plece într-o vacanță binemeritată la vară, mai ales că are nevoie de una. 

„Dacă aș avea timp le-aș face pe toate nonstop. Mi-ar plăcea să am o astfel de perioadă doar pentru mine în care numai asta să fac. Nu mai am timp de nimic, tot ce fac… țin din alimentație. Din alimentație te ajuți cât de mult poți. După aceea, dacă ai timp să faci și un sport, te ajută să poți sa mai mănânci și altceva. Un masaj este binevenit. Dacă aș avea timp, numai asta aș face.

Sper că în această vară să se așeze lucrurile și să plec în vacanță. Am nevoie de vacanță. Este o muncă solicitantă, săptămână de săptămână noi trecem prin viața unui alt invitat…supărarea, bucuria lui', a mai transmis ea pentru sursa citată. 

Denise Rifai a strălucit pe covorul roșu la VIVA! Party 2022

Denise Rifai a strălucit, la propriu, pe covorul roșu la VIVA! Party 2022. Vedeta a purtat o ținută lucioasă, de culoare nude, care s-a potrivit perfect cu tenul ei măsliniu și părul brunet, tuns până la umeri și cu breton. În plus, a accesorizat o pereche de sandale în același ton cu rochia, dar și o poșetă albă. 

Joi seara, 2 iunie, a avut loc cea mai așteptată petrecere mondenă, la care au luat parte cele mai cunoscute vedete de la noi. La petrecerea VIVA! 2022: Viva la vida!, celebrități din toate domeniile și de toate vârstele – cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de televiziune – au răspuns invitației noastre și au pășit, pline de încredere, pe covorul roșu, respectând dress code-ul Colors in your eyes. Totul s-a întâmplat la Clubul Diplomatic din București. 

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri: IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ, PANDORA și BEE HERE

Și partenerilor: RHEIN EXTRA, KINGSBURY, BRÂNCOVEANU, BYZANTIUM, KRESKOVA, ALEXANDRION, Pepsi, La Strada, Colors Experience, Music Sound și Kanal D 

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton