Ce se întâmplă acum între Andreea Bălan și noul ei iubit, Tiberiu Argint. De ce nu vrea cântăreața să facă publică relația și ce planuri au cei doi

 Lupescu Anca
.

Andreea Bălan a surprins pe toată lumea atunci când a fost surprinsă în brațele lui Tiberiu Argint, noul ei iubit, vedeta fiind în plin divorț de George Burcea.  Vedeta nu a vrut să se afișeze public cu noul iubit, însă a fost surprinsă într-o escapadă romantică la mare, în brațele afaceristului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nu a vrut să facă prea multe declarații despre subiect, asta și pentru că în ultima jumătate de an a fost în centrul atenției în presă, odată cu divorțul cu scandal și acum trece printr-o perioadă de vindecare. 

A rămas mamă singură, însă este o femeie tânără, care își dorește să își refacă viața, în pofida greutăților pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului. 

L-a întâlnit pe Tiberiu, iar între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste. Sau cel puțin asta reiese din imaginile de la mare, în care Andreea s-a scufundat în brațele bărbatului. 

Totuși, Andreea Bălan nu vrea ca noul iubit să îi cunoască fetițele, pentru că ar fi prea devreme, iar ele sunt prea mici ca să înțeleagă mare lucru.

Andreea e precaută

 'Andreea Bălan nu mai este nici la vârsta, nici în poziția de a se arunca într-o relație cu un bărbat cu capul înainte. Ea vrea, întâi de toate, să se convingă că bărbatul cu care are o relație este ceea ce își dorește ea. Și, cum copiii sunt pe primul plan pentru ea, Andreea este foarte atentă la comportamentul celui de lângă ea. De altfel, chiar dacă sunt împreună de câteva săptămâni, Tiberiu Argint nu a avut ocazia să se apropie de fiicele ei și ale lui George Burcea', au declarat surse pentru Wowbiz.

Mai mult, Andreea nu își face planuri de viitor alături de el și este precaută, iar dacă lucrurile evoluează bine, cei doi ar putea să își asume o relație public, după ce vedeta divorțează de George Burcea. 

'Relația lor este în teste. Andreea Bălan vrea să vadă dacă, pe lângă lucrurile care-i apropie la modul evident, există și lucruri care să nu îi convină la un partener. Momentan nu își fac planuri împreună, se testează doar reciproc și se simt bine unul în compania celuilalt. Dar, dacă lucrurile vor merge bine, probabil, după divorțul de George Burcea, Andreea Bălan și Tiberiu Argint își vor asuma statutul de cuplu', a mai spus sursa citată.

George nu a avut nicio reacție

Deși gurile rele s-au grăbit să afirme că George ar fi taxat-o pe Andreea pentru faptul că s-a afișat la mare alături de noul ei iubit, viața personală nu se află pe lista de discuții dintre Andreea și George Burcea: 

cum-a-cucerit-o-noul-iubit-pe-andreea-balan-4-840×500cum-a-cucerit-o-noul-iubit-pe-andreea-balan-4-840×500

„Au trecut șase luni de când s-au despărțit și este firesc ca fiecare dintre ei să-și refacă viața. Nu o interesează pe Andreea cu cine umblă George și nici pe George ce relație are Andreea. Bineînțeles, dacă nu sunt implicate fetele. Fiecare e liber să facă ce vrea, așa cum este și firesc la jumătate de an de la despărțire', au declarat surse pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton