Ce se întâmplă în cuplul Gina Pistol - Smiley, cu o lună înainte să devină părinți: „E sindromul mamelor care pregătesc...”

 Lupescu Anca
.

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de fericiți pentru că în scurt timp vor facea cunoștință cu micuța lor care e pe drum. Pentru că mai e foarte puțin timp până Gina Pistol va naște, vedeta se ocupă intens de reamenajarea casei și de pregătirea camerei pentru copilaș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Smiley a făcut o declarație extrem de sinceră și a mărturisit că nu prea mai stă pe acasă și că s-a refugiat în studio. Însă nu pentru că ar avea extraordinar de multă treabă, ci din alte motive pe care le-a explicat.

Cântărețul a mărturisit că locuința în care stau cei doi suferă modificări pe ultima sută de metri. Smileyși Gina vor să fie pregătiți în momentul în care va veni pe lume fiica lor și din acest motiv au început să renoveze. 

123628198_1057313778026775_7154821580867886510_n_45935700123628198_1057313778026775_7154821580867886510_n_45935700

'La mine in casa stau cat mai putin in momentul de fata pentru ca este in reconstrcutie. E sindromul ala al mamelor care pregatesc cuibul pentru venirea copilului. E aproape gata totul, suntem pe ultima suta de metri. Mai mult am stat la studio, cu pretextul ca am de terminat albumul nou. Inceputul lui martie este programat sa vina copilul, dar se poate intampla orice. Constientizez din ce in ce mai mult ca mai este o luna si mi se schimba viata radical.In fiecare dimineata ma trezesc mai entuziasmat decat ziua precedenta. Voi trai niste lucruri pe care nu le-am mai trait niciodata. Voi avea un prieten nou', a declarat Smiley, la o emisiune TV. 

Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină. „Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva”

Gina Pistol este în luna a 7-a de sarcină, burtica i-a crescut considerabil, dar este în continuare extrem de activă, în pofida kilogramelor în plus. Iubita lui Smiley încă merge la cumpărături, pregătindu-se pentru venirea pe lume a micuței lor.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small-104-763x1024.jpg

Pe tot parcursul sarcinii, Gina Pistol, aflată acum în luna a 7-a de sarcin[, le-a împărtășit fanilor ei atât momentele fericite, cât și cele mai puțin fericite, deoarece vedeta, în vârstă de 40 de ani, s-a confruntat și cu ceva neplăceri.

Iubita lui Smiley a suferit din cauza retenției de apă, având mâinile și picioarele umflate, s-a plâns de oboseală, dar și de… sforăit – lucru pe care i l-a confirmat chiar partenerul ei -, iar în ultima vreme, de kilogramele în plus. Cu toate acestea, bucuria momentului în care își va strânge micuța în brațe o face pe vedetă să treacă peste orice neplăcere.

Recent, Gina le-a povestit fanilor ei că a avut un șoc în momentul în care s-a urcat pe cântar, ocazie cu care a constatat că greutatea ei a crescut vertiginos în ultima vreme.

‘Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni.

Citește și: Cum se simte Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină și ce probleme de sănătate are: „Am dureri de simt că înnebunesc'

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul! Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru spune tot despre relația cu Andreea Marin: „Am iubit împreună…'

Citește și: Musty Camara, de la Survivor, are trei copii și e căsătorit. Cum arată familia lui

Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu’, a povestit Gina Pistol într-un story pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton