Ce se întâmplă astă seară, la Survivor 2023. Anunțul lui Daniel Pavel: "Înainte de săptămâna finalei..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce se întâmplă în această seară, la Survivor România 2023. Concurenții se află în săptămâna cu numărul 19, adică penultima de la Survivor România 2023, iar cei sase concurenti ramasi in joc dau tot ce au mai bun, pentru a ajunge în finală. Daniel Pavel le dă membrilor tribului Taino o mare veste, care-i aduce și mai aproape de marea finală. Aflați ce se întâmplă în ediția din 16 mai, Survivor România, difuzată de la 21:30, pe PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă în această seară, la Survivor România 2023. Cei șase concurenți, rămași la Survivor România 2023, Carmen, Alexandra C, Andrei, Alexandra P, Ștefania și Dan își adună toate forțele pentru a ajunge în marea finală Survivor Romania, care se se va disputa pe 24 mai, pe PRO TV. Până atunci, membrii tribului Taino mai au câteva obstacole de depășit. În ediția trecută, Andrei Krișan l-a învins Dan în jocul pentru Recompensă, dar în această seară lucrurile vor continua într-o altă notă. Gazda emisiunii Survivor România, Daniel Pavel, îi va anunța pe concurenți că se vor confrunta în ultimul joc de Imunitate, înainte de săptămâna finalei. Iată ce se va întâmpla în ediția din 16 mai, de la Survivor 2023, difuzată pe PRO TV, la 21:30.

Andrei-Stefania-Carmen-1Andrei-Stefania-Carmen-1

Ce se întâmplă astă seară, la Survivor 2023. Anunțul lui Daniel Pavel

Andrei Krișan a dovedit în ultima vreme că știe să-și dozeze efortul și a ieșit câștigător în jocul de recompensă, unde s-a duelat cu Dan. Distracția nu va dura mult, căci concurenții vor reveni pe traseu. Daniel Pavel va face marele anunț și le va spune concurenților că este ultimul joc de Imunitate, înaintea finalei. Cel care va câștiga în această seară, are mai multe șanse de a obține marele premiu Survivor România

'Ultimul joc de Imunitate înainte de săptămâna finalei', dă de veste Daniel Pavel, concurenților.
'Dacă nu câștig colanul, o să intru la nominalizare', va spune una dintre concurente.
Despre cine este vorba și dacă va fi într-adevăr eliminată, rămâne de văzut. Ultimul pas al serii va fi Consiliul de Nominalizare. Care vor fi concurenții siguri pe calificarea în ultima săptămână din show? Aflați în această seară, pe PRO TV, de șa ora 21:30.

Citește și: Alina Ceușan, mesaj de susținere pentru Carmen Grebenișan, la Survivor 2023: „Sunt convinsă că va ajunge în finală”

Citește și: Câți bani a primit Andreea Moromete pentru 18 săptămâni petrecute la Survivor 2023

Andrei Krișan a câștigat jocul pentru Recompensă, în fața lui Dan Ursa

Andrei Krișan și-a demosntrat capacitățile și în ediția trecută, când a câștigat jocul pentru Recompensă cu Dan Ursa. Andrei Krișan a continuat forma fizică excelentă și și-a eliminat pe rând colegii din joc.

'În sufletul meu mă foarte bucur', a declarat Andrei Krișan. Acesta le-a ales pe Ștefania Stănilă și pe Carmen Grebenișan pentru o excursie de vis în Columbia, unde au stat la hotel și au mâncat pe săturate.
'Am ajuns într-un aeroport, am fost mega entuziasmat', a recunoscut Krișan.

'Nu-mi vine să cred că trăiesc asta la Survivor', a mai adăugat Ștefania.
Dan Ursa și-a exprimat dezamăgirea față de faptul că a pierdut ocazia de a vizita Columbia, un loc unde acesta visa de mult să ajungă. Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV, o nouă ediție din show-ul Survivor România!
Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton