Ce se întâmplă cu procesul de custodie dintre Andreea Bălan și George Burcea. Actorul nu își poate lua fiicele să doarmă la el

 Dumitrache Laura
.

George Burcea a divorțat de Andreea Bălan la doar câteva luni de la căsătorie, deși erau de câțiva ani împreună. Aceștia sunt părinții a două fetițe minunate, dar odată cu despărțirea de artistă, George și-a pierdut și anumite drepturi asupra copiilor săi. Iubitul Vivianei Sposub va trebui să mai aștepte până când va putea să-și ia fetele să înnopteze la el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La aproape doi ani de la despărțire, George Burcea susține că mariajul pe care l-a avut cu Andreea Bălan i-a oferit o adevărată lecție de viață, din care a avut ce învăța. Actorul a mărturisit că a luat divorțul ca pe o lecție și că nu regretă nimic din tot ce s-a întâmplat între el și celebra artistă.

Andreea si George BurceaAndreea si George Burcea

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a finalizat destul de târziu. Jurata de la Antena 1 a suferit foarte mult în urma despărțirii, dar le-a avut alături pe cele două fetițe. Blondina susține că a început să privească viața cu alți ochi. Cu toate astea, între Andreea și George a izbucnit lupta pentru custodia fetițelor.

Citește și: George Burcea vrea să termine conflictul cu Andreea Bălan:„Mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi, ca mamă și tată'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan s-a înfuriat pe George Burcea:”Nu se pune problema că a înjurat-o pe Viviana”

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, fotografiați în timp ce se sărută.Dovada că formează un cuplu

Citește și: Cine este Andrei Mihai Cica de la Mireasa.Provine dintr-o familie cu 5 copii

George Burcea nu își poate lua încă fiicele să doarmă la el

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan durează de mult timp, iar actorul își dorește să ca instanța să se pronunțe cât mai rapid în procesul de divorț, dar și în cazul custodiei de la Buftea, pentru a putea avea un program clar de vizite pentru fiicele sale. Andreea nu le mai lasă pe Ella și Clara să înnopteze la tatăl lor, după ce una dintre ele s-a plâns că nu a putut dormi din cauza condițiilor avute. Astfel, instanța a amânat cu încă o săptămână pronunțarea în acest dosar, iar fostul soț al artistei nu-și va putea lua încă fiicele să doarmă la el.

Actorul trebuie să aștepte cel puțin până pe 3 februarie, când judecătorii vor trebui să dea o soluție. Burcea își dorește să obțină custodia comună a celor două fetițe, dar și pronunțarea divorțului de Andreea Bălan. De cealaltă parte, artista își dorește custodia exclusivă a copiilor.

George Burcea nu le-a plătit pensie alimentară fiicelor sale

Până în prezent, fostul soț al Andreei Bălan nu le-a plătit fiicelor sale, Ella și Clara niciun leu. Acesta nu este însă obligat să facă acest lucru până la sentința definitivă a instanței. Odată ce divorțul se va pronunța, actorul va trebui să achite, nu mai puțin de 15.000 de euro, în caz contrar, actorul riscă un alt dosar. Andreea Bălan a fost cea care a plătit, până acum, toate cheltuielile cu grădinița și creșterea celor două fetițe.

George Burcea este acuzat de instigare la violență și are de plătit o amendă uriașă de 16.000 de lei, cheltuielile de judecată de 2.100 de lei și nu mai are voie să conducă timp de un an. Instanța s-a pronunțat în dosarul în care era cercetat după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor.

George Burcea, dezvăluiri despre divorțul de Andreea Bălan

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în primăvara anului 2020. La început, între cei doi au existat scandaluri puternice, dar lucrurile s-au mai calmat între timp. În cadrul unei emisiuni, Burcea a vorbit despre relația cu fosta soție, dar și despre divorț. Burcea a declarat că nu și-a dorit să divorțeze de Andreea. Cu toate astea, actorul consideră că este important ca el și vedeta sp aibă o relație bună, de dragul copiilor.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră.„, a spus Burcea potrivit fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton