"O las să plângă, are dureri în fiecare zi". Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, cu 2 luni înainte de majorat

 Radulescu Ruxandra
.

Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, cu 2 luni înainte de majorat. Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, a suferit peste 50 de operații, pentru a duce o viață cât mai normală, în ciuda bolii cumplite de care suferă. Adolescenta urmează să împlinească 18 ani peste nici două luni, însă acest moment înseamnă o nouă provocare pentru familia fotbalistului Iosif Rotariu. Kassandra va fi consultată de o nouă echipă de medici, la Paris.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, cu 2 luni înainte de majorat. Kassandra Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, a trecut printr-o serie de provocări teribile de-a lungul vieții ei, deși abia anul acesta urmează să împlinească 18 ani. Kassandra se pregătește de majorat, iar tatăl ei îi o admiră din ce în ce mai mult pentru forța ei interioară de a lupta constant și de a face față durerilor fizice zilnice. Iosif Rotariu a a declarat în emisiunea VIP cu Cristi Brancu că majoratul Kassandrei va fi marcat de o întâlnire cu o nouă echipă de medici din Paris, specializați tratamentul adulților.

Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica lui Iosif Rotariu, în prag de majorat

După 50 de operații ce i-au marcat copilăria și adolescența, Kassandra Rotariu se pregătește de majorat și de o întâlnire cu o nouă echipă de medici, de la Paris.

«Kassandra este bine, învață foarte bine la școală. Numai ea știe prin câte a trecut. Au fost foarte multe operații, vor mai fi. Important e că ea este foarte curajoasă, încearcă să meargă înainte în viață. Pentru ea, cel mai important lucru este să învețe foarte bine. Am fost acum 2 luni cu ea la control, la Strasbourg, i-am făcut toate investigațiile. Pe 25 aprilie împlinește 18 ani. Și va trece de la pediatrie la adulți și o comisie care vine de la Paris va studia dosarul și va lua o hotărâre.

O va lua prin vară, toamnă, pentru că se oprește din creștere și e nevoie de o altă proteză la picior. Are 1.67 metri și s-a oprit din creștere. Ea s-ar fi înălțat și mai mult la celălalt picior, dar i-au făcut o injecție la Strasbourg, la celălalt picior, și acum s-a oprit din creștre. Vor lua decizia și ne vor anunța ce vor hotărâ cu ea. Însă, sigur anul acesta vor schimba proteza', spune Rotariu despre starea actuală de sănătate a Kassandrei.

Citește și: Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că el cheluie și 20.000 de euro pe lună: „Dar cât mănâncă?'

Citește și: Ce trebuie să știe cetățenii despre recalcularea pensiei în 2023 și ce acte sunt necesare

Ce i-a destăinuit Kassandra Rotariu, tatălui ei, înainte să împlinească 18 ani

Iosif Rotariu a mărturisit că fiica sa nu mai dorește să vorbească la TV despre boala ei. Kassandra a fost prezentă, anul trecut, alături de tatăl ei, într-o intervenție prin Skype în emisiunea lui Cristi Brancu.

'Din păcate, Kassandra nu prea mai vrea să fie mediatizată. Chiar am avut o discuție cu ea și ea a zis: «Nu, tata! Ca tu nu știi ce e în sufletul meu și nu știi prin ce trec eu, nu ai fost în locul meu». O las să plângă, să se descarce. Dar cred că o conving, pentru că merită să o vadă lumea și acum. Arată foarte bine, s-a maturizat, învață foarte bine', a explicat fotbalistul.

Iosif Rotariu, despre fiica sa, Kassandra: „Atât de puternic nu am fost nici eu”

Iosif Rotariu i-a spus lui Cristi Brancu că nici el nu a fost atât de puternic precum Kassandra. 

'Ea are probleme, are dureri aproape în fiecare zi. De la proteză i s-a deformat puțin coloana. Dar nu se plânge. Face fizioterapie. Dar e foarte, foarte puternică din punct de vedere mental. Stă până noaptea târziu să își facă temele, merge permanent la școală. Atât de puternic nu am fost nici eu, când am fost jucător. Am avut și eu niște intervenții chirurgicale, dar nu am fost atât de puternic. Ea, însă, vine zâmbind acasă de la școală.'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton