Ce se întâmplă cu emisiunea Next Star, prezentată de Dan Negru. Pandemia impune noi decizii!

 Dumba Gabriela
.

Emisiunea Next Star de la Antena 1, prezentată de Dan Negru, a fost suspendată în primăvara trecută, după ce pandemia COVID-19 a început să facă ravagii și în România. Nimeni nu se aștepta ca situația să dureze până acum, însă Dan Negru se vede nevoit să rămână încă pe tușă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Weekendul trecut trebuiau să înceapă filmările pentru noul sezon din Next Star', emisiunea de la Antena 1 prezentată de Dan Negru (49 de ani), care îi are ca jurați pe Loredana (50 de ani), Ștefan Bănică (53 de ani) și Dorian Popa (32 de ani).

next-star-loredana-banica-negru-dorian-popa_tb730next-star-loredana-banica-negru-dorian-popa_tb730

Dar e pentru a doua oară în ultimul an, când acestea se amână din cauza COVID-19. Având în vedere că școala încă se face în regim online și situația infectărilor din România nu este una îmbucurătoare, s-a decis amânarea din nou a emisiunii Next Star.

Click! a aflat că noul sezon Next Star a fost amânat până după începerea fizică a școlii, adică undeva după 8 februarie, în cel mai bun caz, însă nu este nici această dată foarte sigură. Și asta pentru că atâta vreme cât copiii n-au voie în școli nu au voie nici în platoul de televiziune de la Next Star'.

„Next Star e un show despre îmbrățișări și era imposibil sa mai îmbrățișăm copiii. Când veți vedea din nou copii îmbrățișați la „Next Star' veți ști ca totul s-a terminat.', spunea Dan Negru, în primăvara trecută, după ce s-a luat decizia suspendării filmărilor.

Citește și:

Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc. Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Irina Pavlenco se căsătorește cu fostul soț al Ralucăi Podea. Cele două au devenit prietene

Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor: „Femeie, vrei să mori?”

„Porecla de Regele audiențelor e o povară”

Chiar dacă emisiunea Next Star este momentan suspendată, Dan Negru nu poate rămâne departe de televiziune și nici televiziunea n-ar mai avea o parte importantă a zonei de divertisment fără Dan Negru. Prin urmare, Negru și-a continuat tradiția Revelioanelor, veche de 21 de ani și a prezentat și în acest an show-ul dintre ani, la Antena 1.

„Porecla asta de „Regele audiențelor e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu şi îmi amintesc că un ziarist mi-a spus că pe el nu-l interesează ştirea despre „Negru lider de audiență, dar că abia așteaptă să titreze pe prima pagină momentul căderii mele. Victoria are 1000 de părinți, înfrângerea nu are niciunul.”, a declarat Dan Negru pentru VIVA!.

Loredana Groza este în vacanță în Mexic

Dacă tot s-au amânat filmările pentru emisiunea Next Star, unde era jurat, Loredana a plecat în Mexic, în stațiunea Tulum, socotită centrul distracției pe timp de iarnă.

Loredana postează zilnic, pentru fanii ei, imagini și clipuri din vacanța exotică și nu are nici o problemă să se afișeze în costume de baie provocatoare sau noaptea, dansând pe mese, într-o atmosferă care amintește pe perioada de dinainte de pandemie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton