Ce se întâmplă cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV: "Nu au căzut de acord asupra..."

 Raiciu Adriana
.

Florin Călinescu a semnat un contract cu Prima TV, după ce și-a dat demisia de la Pro TV. Actorul este gazda emisiunii „Florin Călinescu Show”, care a avut premiera în data de 19 octombrie 2021. Însă, la puțin timp după, s-a luat o pauză, iar apoi nu a mai revenit pe micile ecrane. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați actori și oameni de televiziune din țara noastră. La sfârșitul anului trecut, acesta a anunțat că și-a dat demisia de la Pro TV și că a semnat cu Prima TV. Totodată, pe pagina sa de socializare, a spus și ce emisiune va prezenta.

florin-calinesc-3florin-calinesc-3

Emisiunea prezentată de Florin Călinescu a început în data de 19 octombrie 2021, însă a fost întreruptă chiar înainte de vacanța de iarnă și nu s-a oferit un motiv clar. În urmă cu puțin timp, mai multe surse din anturajul echipei de producție au spus ce se întâmplă cu proiectul.

Citește și: Pentru ce meserie s-a pregătit Florin Călinescu înainte de televiziune! Visul i s-a năruit brusc:„Acolo s-a terminat totul’

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:'În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:„E de dat de exemplu’

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!Iubita lui George trece printr-o dramă

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV

Emisiunea de pamflet, prezentată de Florin Călinescu, a avut premiera în data de 19 octombrie 2021. Însă, totul s-a amânat înainte de vacanța de Crăciun și nu s-a mai oferit niciun detaliu despre noul proiect în care este implicat prezentatorul de televiziune.

Ei bine, se pare că emisiunea se lasă așteptată și se lucrează mult la această. Chiar dacă nu a mai apărut niciun episod, mai multe surse din echipa de producție au declarat că nu se pune în niciun caz chestiunea întreruperii colaborării.

Se încearcă mai multe formate. Florin Călinescu și echipa sa pregătesc de zor reluarea emisiunii, dar încă nu au căzut de acord asupra variantei celei mai potrivite. Nu se pune în niciun caz chestiunea întreruperii colaborării', au declarat pentru Impact.ro surse bine informate din anturajul echipei de producție.

Totodată, aceleași surse au mai adăugat faptul că nu se știe când o să revină emisiunea lui Florin Călinescu pe micile ecrane. Însă, există o mică posibilitate să apară un nou episod în ultima săptămână a lunii martie.

„Nu se știe nimic despre data reluării emisiunii. E greu de crezut că se va produce în luna martie, ci mai degrabă la începutul lui aprilie. Pe de altă parte, Florin Călinescu rămâne un tip imprevizibil și e posibilă și varianta în care revenirea sa să se producă chiar în ultima săptămână a lunii martie', au adăugat aceleași surse.

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV și oferea primele detalii despre noul proiect în care a fost implicat.

„Mi-e mai drag drumul decât destinația, îmi e foarte drag să cunosc oameni noi (…) Eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea, pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor, îmi văd de drum. Dar cred că ăsta este un loc (n.r. la Prima TV) unde lucrurile pot lua o turnură cu adevărat interesantă', a mai Florin Călinescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton