Ce se întâmplă acum cu Mihai Budeanu, internat la ATI, din cauza COVID-19. Toată familia lui s-a infectat cu noul coronavirus

 Lupescu Anca
.

Mihai Budeanu trece prin clipe dificile, după ce s-a infectat cu COVID-19 și a făcut o formă gravă. Cântărețul se află internat la ATI, însă starea lui de sănătate s-a îmbunătățit și va mutat de la Terapie Intensivă în salon, urmând să fie internat într-un centru medical de refacere, după ce starea lui va fi mai bună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE. După o săptpmână de chin, starea lui Mihai Budeanu s-a mai îmbunătățit. Colegii lui de la 3 Sud Est au scris câteva rânduri, în acest sens, pe pagina oficială a trupei.

Starea lui Mihai este mai buna de la o zi la alta dupa o saptamana foarte grea, cu mult stres si emotii la terapie intensiva. Pericolul a trecut iar acum urmeaza o perioada de recuperare.A venit timpul sa multumim medicilor care i-au salvat viata lui Mihai.Am avut alaturi nu doar doctori ci si ingeri pazitori:Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas.Am avut marele noroc ca a existat o foarte buna si extrem de rapida colaborare si comunicare intre medicii din Romania si Dr. Alexie.

Din păcate, Mihai Budeanu a primit o veste proastă astăzi. Surse din apropierea familiei sale au declarat, pentru Playtech.ro, că și soția lui, Emilia, dar și cei doi copii ai lor au fost diagnosticați cu COVID-19.

 'Mihai e mai bine, dar tot în terapie intensiva. Zilele acestea o să fie mutat în salon. O să mai stea și acolo un timp, apoi îi vor duce la un centru de recuperare, încă nu a fost anunțat unde. Și Ema, dar și micuții lor au fost bolnavi, au avut coronavirus, mâine ies din izolare', a precizat sursa.

Familia cântărețului a fost infectată cu o formă ușoară de COVID-19

Din fericire, aceștia au avut o formă ușoară de COVID-19 și nu au necesitat tratament. Emilia, soția lui Mihai, i-a trimis acestuia haine și mâncare la spital, potrivit sursei.

„Noroc că ei nu au avut mari probleme, au trecut cu bine. Ema a avut grijă ca lui  Mihai să nu îi lipsească nimic, chiar dacă și ea a fost închisă în casă. I-a trimis prin cineva pachete cu mâncare și cu haine la spital, le-a preluat o asistentă medicală'.  

images-29images-29

'Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea', au anunțat membrii trupei 3 Sud Est.

În urmă cu o săptămână, Mihai Budeanu a ajuns la spital, în stare gravă, după infectarea cu COVID-19. Inițial, artistul a fost internat la Spitalul Municipal din Mangalia, iar mai apoi transferat către Medgidia, deoarece unitatea spitalicească din Mangalia nu dispunea de toate condițiile necesare pentru a-l trata corespunzător.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune'. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău'

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy'? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

„Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasma și tratament de specialitate.Să sperăm ca starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție.Vă ținem la curent cu starea lui Mihai', au scris atunci băieții de la 3 Sud Est!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton