Ce salariu avea Andreea Marin, pe vremea când prezenta „Surprize, Surprize” la TVR 1: "Îmi plăteam taxiul de la cămin până la muncă"

 Lupescu Anca
.

Andreea Marin a devenit cunoscută în televiziune odată cu rolul de prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize' de la TVR 1. Nouă ani ea a fost gazda acestui show, care a fost în topul audiențelor încă de la apariție. Totuși, contrar părerii generale, Andreea Marin nu câștiga prea mulți bani fiind prezentatoarea emisiunii.

Cu toate că audiențele înseamnă bani, „zâna surprizelor' nu era plătită cu un salariul colosal, așa cum se credea. Mai mult, doar aparițiile ei televizate erau spectaculoase, în viața reală ea nu avea bani să se îmbrace așa.

Vedeta a povestit că a ajuns să fie plătită bine după ce a ajuns directorul emisiunii „Surprize, surprize',

'Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune', a povestit Andreea Marin.

6129631461296314

Andreea Marin lucra pe un salariu foarte mic pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, surprize' de la TVR. Ea își amintește că era plătită cu jumătate de normă. Banii îi ajungeau doar pentru taxi, fiindcă mergea zilnic la muncă cu el: 'Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri„, a mai povestit Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton