Ce salariu are Victor Slav la Kanal D și ce pensie alimentară îi dă fetiței pe care o are cu Bianca Drăgușanu

 Stamen Diana
.

Este clar! Între Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai este cale de împăcare. Recent, s-a aflat că salariu are prezentatorul TV la Kanal D, dar și ce pensie alimentară îi dă Sofiei, fetița pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Dacă cu dragostea nu este totul roz, când vine vorba de carieră, Victor Slav stă foarte bine la acest capitol. Deși nu mai este împreună cu Bianca Drăgușanu, prezentatorul TV este foarte preocupat de educația fetiței sale, Sofia. În prezent, micuța locuiește împreună cu bunica ei la Hunedoara.

Pe lângă faptul că Victor Slav o vizitează foarte des pe Sofia, acesta îi plătește și o pensie alimentară. Prezentatorul TV are un salariu de 7000 de euro la Kanal D. Se pare că Victor Slav îi plătește fiicei sale o pensie alimentară de 500 de euro pe lună.  „Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe', a mărturisit un apropiat al vedetei pentru cancan.ro.

FOTO: Facebook

Bianca Dragusanu si Victor SlavBianca Dragusanu si Victor Slav

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton