Ce salariu are Maia Morgenstern. Actrița a strâns o avere colosală!

 Dumba Gabriela
.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai bine plătite actrițe din România și, la 58 de ani, se poate mândri cu o avere colosală. Pe lângă banii din actorie, Maiei îi mai intră bani frumoși în cont și de la Teatrul Evreiesc de Stat, unde este manager.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maia Morgenstern, doamna teatrului românesc, munceşte de aproximativ 40 de ani. Iar eforturile de-o viață sunt acum răsplătite cu venituri pe măsură.

Maia a debutat pe marele ecran în capodopera 'Balanța', semnată de Lucian Pintilie, iar de atunci, cariera actriței a mers într-un trend ascendent, totul culminând, pe plan internațional, cu rolul din super producția americană 'Patimile lui Hristos ', în regia lui Mel Gibson. Pentru rolul Mariei, din acest film, Maia Morgenstern a primit aprecierile criticii internaționale, dar și diferite premii importante.

Maia-Morgenstern-1Maia-Morgenstern-1

De opt ani, pe lângă actorie, Maia Morgenstern este şi manager la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti și încasează un salariu colosal, lună de lună.

Conform declarațiilor sale de avere, având în vedere că ocupă o funcție publică, bugetară, în 2019 actrița ar fi câștigat 107.288 de lei de la Teatrul Evreiesc.

O altă sumă frumușică vine din cariera de profesor de Arta Actorului, astfel că 20.040 de lei i-a câștigat din salariul la Universitatea Hyperion. Ca majoritatea actorilor, Maia Morgenstern încasează în fiecare an și bani din drepturile de autor.

Astfel că, anul trecut ar fi încasat 685.665 de lei din drepturile de autor. Concursurile și festivalurile concurs la care a participat de-a lungul anului 2019, i-au mai adus aproximativ 6.205 euro din premiile obţinute. Dacă facem un calcul final al sumelor încasate, aflăm că a încasat 180.000 de euro în anul 2019. Maia Morgenstern a încasat în 2019, un salariu total de aproximat 15.000 de euro.

Citește și:

Regretatul impresar Lucian Ionescu are un copil cu o artistă celebră. Văduva lui a dezvăluit totul

Superstiții pentru Revelion. Ce trebuie să faci de Anul Nou pentru noroc, bani și dragoste

Anamaria Prodan, totul despre boala COVID-19: „M-a verificat Poliția zilnic. Le făceam cu mâna de la geam”

Dacă vorbim despre economiile făcute de marea actriță, aflăm că are câteva conturi în lei și euro, sumele fiind de 1.647.957 în lei, și respectiv, 63.000 de euro.

În total în conturile ei se află acum 400.000 de euro. Maia Morgenstern deţine şi 3 terenuri în Bucureşti, plus o casă şi două apartamente.

Aştept pensia. E vremea

Aştept pensia. E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani. Amurgul e violet. Aştept pensia. Merit. Acum patruzeci de ani şi ceva, puţin ceva, am căzut la examenul de la facultate. Facultatea de teatru: IATC. Eram 500 de fete pe 4 locuri. N-am intrat. Meritam. Să nu intru: o nepotrivire. Monolog aiurea şi poeziile. De forţă, de dragoste, populară, fabulă sau de comedie. Şi filosofică. Aveam 18 ani. Am intrat la muncă , la Teatrul Evreiesc de Stat. Figurantă corp ansamblu – că n-aveam studii.

Aveam 18 ani. Am dansat si-am cântat, şi-am învăţat din mers. Şi-am plâns un pic'. Chiar dacă începutul a fost un pic anevoios pentru Maia, în cele din urmă şi-a îndeplinit visul. Am intrat la Facultatea de Teatru. Tot 4 locuri erau, iar noi – 500. Da eu am intrat prima (şi dacă intram a treia… avea ceva? Sau ultima să fi intrat, ce, ar fi fost rău?) Aveam de-acum 19 ani şi eram prima. Studenţie, ambiţii, examene, conflicte, cafele, ţigări, amoruri. Maternitate. Nesiguranţă. Asta e ţara mea. Tu pleacă la tine în ţară. Nu, această problemă nu există, mi-au spus la BOB. Şi-au rupt memoriul pe care îl depusesem la Ministerul Educaţiei. Ce mai contează. Acum aştept pensia. Merit, spunea Maia Morgenstern, potrivit okmagazine.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton